najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bencin Svet24.si

Če vlada ne bo posegla s trošarinami, bo bencin ...

bali Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 18.02.2021 16:33:32

HUH, NEPRECENLJIVO! Dres, v katerem je Mbappe UNIČIL Barcelono, je pristal v rokah TEGA ZVEZDNIKA (foto)

Profimedia
Najvrednejši spominek iz torkovega srečanja lige prvakov na Camp Nouu je bil brez dvoma dres največjega mladega zvezdnika Kyliana Mbappeja.

Hat-trick napadalca PSG-ja, ki je bržčas že odločil potnika v četrtfinale lige prvakov, je šokiral Katalonce in navdušil svet. Mbappejev dres je po tekmi pristal v rokah UFC borca Khabiba Nurmagomedova. Slednji je bil eden redkih srečnežev, ki si je super obračun ogledal v živo. Že to je bil velikanski privilegij - dres, ki ga je prejel po koncu tekme, pa je bil le fantastičen dodatek. Dagestanec je Mbappeja spoznal že leta 2018 na Parku princev.

"Za Khabiba od Kyliana Mbappeja," je mladi Francoz zapisal na dres.

Nurmagomedov


A to za zvezdnika oktagona še ni bilo konec presenečenj. Srečal se je še z ostalimi igralci Parižanov, dres pa mu je poklonil tudi vratar Keylor Navas.

Khabib je sicer velik ljubitelj nogometa in ni bil slučajno prisoten na tekmi lige prvakov. Na družbenem omrežju je zapisal, da ima ta šport rad že od otroštva. "Že od nekdaj sanjam, da bi postal nogometaš, a rodil sem se v Dagestanu. Verjetno veste, kaj je tam prednostna naloga. Kdo ve, morda bi Ronaldo, če bi se rodil v Dagestanu, postal tudi prvak v UFC-ju. Na splošno želim reči, da je nogomet glavni šport. Mislim, da sem borec postal po naključju. No, šalim se, ne ravno po naključju. Nekega dne vam bom povedal o svoji strasti za nogometom v otroštvu... in kako sem, medtem ko sem sedel v šoli (v šestem razredu), zapisal 200 nogometnih imen v zvezek (takrat še ni bilo interneta)," je bil izčrpen borec in zaključil: "Z veseljem sem obiskal ta legendarni stadion in si v živo ogledal to srečanje." Zraven pa dodal fotografijo sebe na tribuni kultnega stadiona.

Mbappe Khabib

Khabib Navas

Značke: kylian-mbappe, dres

Članki iz rubrike