Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
10.02.2021 09:30:25
Deli članek:

Nekdanji zvezdnik VIJOLIČASTIH v Ljudski vrt poslal jasno SPOROČILO o mariborskih težavah s KORONAVIRUSOM

Grega Wernig

V sredinem popoldnevu ob Kamniški Bistrici zanimiv obračun dvakratnih in 15-kratnih prvakov.

Domžalska spomladanska premiera bo nadvse zanimiva, ob Kamniški Bistrici bodo danes gostovali 15-kratni prvaki, dvoboji z vijoličastimi so vedno nekaj posebnega. "Maribor za vsako ekipo morda predstavlja še dodaten izziv, ampak na dozdajšnjih tekmah smo že pokazali, da se lahko enakovredno postavimo po robu tudi najboljšim moštvom. Temu primerno se bomo tekme lotili. Namen je odigrati čim bolje, cilj je zmaga," je odločen trener dvakratnih prvakov Dejan Djuranović.

Zasedba iz Ljudskega vrta se je v osrednjem delu priprav spopadala z obilo preglavicami, ki jim jih je v njihovi bazi ob turški obali povzročal koronavirus. Trening v popolni zasedbi je bila tako rekoč misija nemogoče, ampak nekdanji zvezdnik vijoličastih na rumeni klopi v tem ne vidi domžalske prednosti. "Hja, mi smo vse to že dali skozi. In mislim, da v hujši obliki, ker nam je manjkalo precej več igralcev kot Mariborčanom. Mislim, da je večina njihove ekipe opravila priprave, ampak na to se ne oziramo."
Domžalčani so kljub precejšnjim nevšečnostim prezimili na petem mestu na lestvici, spomladanski cilji so ambiciozni. "Seveda želimo biti uspešni. Naša želja oziroma cilj je biti v zgornjem delu lestvice. Če bi prišli do mesta, ki zagotavlja nastop na mednarodnem prizorišču, še toliko bolje. To bi bilo odlično in prav gotovo si bomo po najboljših močeh prizadevali, da bi to uresničili," poudarja Dejan Djuranović.

Jurij Kodrun