Dario Varga – Srečko Debevec Dobra karma

Znanega igralca je pacient Debevc zaznamoval za ...

Alexis Sharkey Svet24.si

Znan vzrok smrti 26-letne influencerke, katere ...

janez jansa pl6 Reporter.si

Ministrstvo za zdravje nima podatka, katere ...

testiranje, gospodarsko razstavišče, hitri test Svet24.si

Na hitro testiranje prihajajo tudi okuženi, ki bi...

bojan pozar-pl2 Necenzurirano

Nekdanja kandidatka SDS razkrila dogovore med ...

Jože Potrebuješ - maček Odkrito.si

Jožetu Potrebuješu leta ne pridejo do živega

Darja Sančanin Njena.si

Ljubezen po domače: To je Darja naredila prvič

EkipaSN/jb
EkipaSN/jb
10 08.01.2021 13:25:37

BIZARNO!!! EPSKI POTRES pri Olimpiji, Mandarić na drugi dan priprav ODPUSTIL – TRENERJA!!!

Martin Metelko
Dino Skender ni več trener Olimpije!

Čeprav je včeraj vodil prvi trening Olimpije v novem letu, mladi hrvaški strokovnjak Dino Skender ni več trener kluba iz Ljubljane! Predsednik zmajev Milan Mandarić je na današnjem sestanku s trenerjem sprejel odločitev, da Skender ni več pravi za njegov klub, ki ga bo torej v drugi del sezone 2020/21 popeljal nekdo drug. Kdo, še ni znano.

Skender je Olimpijo prevzel ob koncu pretekle sezone, ko se je moral posloviti Safet Hadžić. Z zmaji je zakockal naslov državnega prvaka, nato dokaj hitro izpadel iz Evrope, na koncu jeseni pa vseeno osvojil povsem solidno drugo mesto. V tem času je dvakrat doma premagal Maribor, a na koncu dneva se je Mandarić ne glede na vse odločil, da se mora posloviti tudi on.Skenderjevo slovo je le naslednje dejanje nove temeljite čistke pri klubu, pri katerem za besedo mir še niso slišali. Že prej se je zgodil tudi velik igralski osip, najboljši strelec v pretekli sezoni Ante Vukušić je predčasno prekinil pogodbo in odšel kot prost nogometaš, po slabih dveh mesecih sta preteklost postala Mario Kvesić in Goran Milović, že prej je odšel Jakov Blagaić, bolj kot ne prečrtan je tudi Angel Ljaskov.

Ob vsem tem se poraja vprašanje, ali je dokončno odklenkalo tudi športnemu direktorju Mladenu Rudonji. Že nekaj dni se glasno govori, da se bo moral posloviti tudi nekdanji slovenski reprezentant.

Članki iz rubrike