Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
2 08.01.2021 08:50:54

Jih bodo sploh IMELI DOVOLJ?!? Pri Olimpiji še PETO SLOVO, od zmajev se je POSLOVIL tudi ...

alesfevzer.com
Nogometaši Olimpijo zapuščajo kot po tekočem traku.

Kot prvi je odšel Jakov Blagaić, potem sta mu sledila Mario Kvesić in Goran Milović, v četrtek v popoldanskih urah je pogodbo prekinil v pretekli sezoni najboljši strelec slovenske lige Ante Vukušić, zdaj pa je Olimpijo zapustil že peti nogometaš! Da je takšen scenarij neizbežen, smo že poročali, ko včeraj Angela Ljaskova ni bilo na prvem treningu Olimpije v novem letu, je hitro postalo jasno, da je te ljubezni konec. Kot poroča Ekipa SN, sta se Ljaskov in Olimpija bolj kot ne že dogovorila za prekinitev sodelovanja, ki bi sicer moralo veljati do konca sezone, prav zato so Ljubljančani levemu bočnemu branilcu tudi dovolili, da se mu ni treba udeležiti začetka priprav. Pogodba naj bi bila dokončno prekinjena v naslednjih dneh.

Ljaskov bo kariero skoraj zagotovo nadaljeval v rodni Bolgariji. Nekaj časa se je zdelo, da bo podpisal za Ludogorec, ki je iskal rezervo za levo stran obrambe, toda ta hip se zdi najverjetneje, da bo Ljaskov v prihodnje nosil dres kluba CSKA 1948. To ni tisti "pravi" CSKA iz Sofije, marveč njegov klon, ki je nastal pred nekaj leti. Tudi CSKA 1948 igra v prvi bolgarski ligi.

ŠE VEČ O PESTREM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

ljaskov
Martin Metelko

Članki iz rubrike