Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
3 08.01.2021 07:25:52

BOMBA IZ OLIMPIJE!! Vukušić ZAPUSTIL ZMAJE, potem ko je pri MANDARIĆU DOSEGEL, da ...

Martin Metelko
Ante Vukušić ni več član Olimpije.

Kot v svoji petkovi izdaji poroča slovenski športni časnik Ekipa SN, hrvaški napadalec Ante Vukušić ni več član Olimpije! Že včeraj smo zapisali, da se Dalmatinec ni udeležil prvega treninga v novem letu, kot piše Ekipa SN, pa se je Vukušić prav tedaj, ko se je zbrala četa trenerja Dina Skenderja, mudil v pisarni predsednika ljubljanskega kluba Milana Mandarića. Slednjega je v zadnjih tednih obiskal večkrat, na koncu pa le dosegel svoje. Mandarić je namreč v četrtek dokončno podpisal dokument, s katerim je Vukušić dobil proste roke! Da, prav ste prebrali, Olimpija je z Vukušićem prekinila pogodbo, ki bi sicer morala veljati do konca naslednje sezone.

Vse to seveda pomeni, da zmaji z otrokom Hajduka ne bodo zaslužili niti centa, čeprav je Vukušić v letu in pol v zeleno-belem dresu zabil zajetnih 28 golov na 50 tekmah. V pretekli sezoni je bil tudi najboljši strelec Prve lige Telekom Slovenije. Toda v novem tekmovalnem letu je padel v krizo in se na 10 nastopih le enkrat vpisal med strelce. Ni skrivnost, da z življenjem pri Olimpiji ni bil zadovoljen, nezadovoljen je bil tudi s trenerjem Skenderjem. Zato ni presenečenje, da se je poslovil, je pa vsekakor precej nenavadno, da so mu Ljubljančani ne glede na vse dali proste roke. Ni vrag, da bi ga lahko tudi prodali, pa čeprav le za simboličen znesek ...



Že pred tem so Olimpijo zapustili tudi Jakov Blagaić, ki se je vrnil v vrste Hajduka, Goran Milović in Mario Kvesić.

ŠE VEČ O PESTREM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike