Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.12.2020 10:43:12
Deli članek:

NOVA POGODBA za mariborskega veterana?! Camoranesi ODLOČNO: Vesel sem, ker lahko ...

alesfevzer.com

Bo dobil v podpis novo pogodbo?

Strateg Maribora Mauro Camoranesi je na tekmi z Gorico presenetljivo v začetno enajsterico uvrstil Reneja Miheliča in – zadel! Mariborski veteran je namreč odigral odlično, bil ob Aljoši Matku najboljši posameznik na igrišču, prispeval pa je tudi asistenco za prvi zadetek.

Po tekmi je Camoranesi javno pohvalil svojega varovanca. "Zelo sem zadovoljen z učinkom vseh igralcev, tudi Miheliča in Kotnika, ki sta tokrat začela v začetni enajsterici. Fantje delajo veliko in čakajo na svojo priložnost. Tokrat so jo dobili. Če za primer vzamemo Miheliča: gre za fanta, ki ima za seboj veliko zgodovino v klubu. Njegova slika visi na hodniku Ljudskega vrta med najzaslužnejšimi igralci v zgodovini, pa vseeno trdo dela na treningih in potrpežljivo čaka na priložnost. Tokrat je prišla," je dejal mariborski trener.

Grega Wernig
Miheliču sicer ob koncu tega meseca poteče pogodba z vijoličastimi, zato je Camoranesi dobil tudi vprašanje, ali bi si želel z njim podaljšati pogodbo in nanj računati vsaj do konca aktualne sezone. "To ni mesto za pogovore o kadrovskih odločitvah," je odvrnil Camoranesi, a nato zelo pomenljivo dodal: "Lahko rečem le to, da sem vesel, ker lahko treniram takšnega fanta, kot je Rene."