nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
1 03.11.2020 08:42:37

POPLJUVAL ga bo, so bili prepričani mnogi! To je o NEDOSOJENEM PENALU v Fazaneriji povedal Dušan Kosić

Dvoboj v Murski Soboti je zaznamovala sodniška odločitev sredi prvega polčasa.

Aktualni prvaki se še vedno lovijo in iščejo podobo iz šampionske sezone. To je razkrila tudi tekma v Fazaneriji, ki se je končala brez golov, toda v igri Celjanov so bili vendarle opazni premiki v pozitivno smer. Hkrati so grofi ravnico zapuščali opeharjeni za najstrožjo kazen.

Po strelu Advana Kadušića je žogo malce znotraj kazenskega prostora prestregel Nino Kouter, vendar je to storil na nedovoljen način. Z iztegnjeno roko, kar je Dejan Balažič spregledal in ob upravičenih protestih gostov ni pokazal na belo točko. "Nogometni trenutki nam v zadnjem času niso naklonjeni," se je po porazu na Bonifiki ob posamezne sodniške odločitve v diplomatskem slogu obregnil Dušan Kosić.

Tudi na Obali sta namreč dve odločitvi delivcev pravice pomembno vplivali na razplet in kakopak smo z zanimanjem pričakovali odziv celjskega trenerja v prekmurskem nogometnem hramu. Ni jih bilo malo, ki so bili prepričani, da bo popljuval sojenje oziroma bo Dejanu Balažiču namenil kritike. "Enajstmetrovka? Edino pametno, kar mi je trenutno v glavi, je to, da nam je v kakšnih prejšnjih trenutkih to šlo na roko, medtem ko nam zdaj iz tekme v tekmo ne gre. Ampak verjamem, da nam bodo tovrstni nogometni trenutki v prihodnje bolj naklonjeni," si je ljubljanski strokovnjak na celjski klopi znova 'nadel rokavice'.

Članki iz rubrike