franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
0 28.10.2020 19:42:22

DOMŽALČANI SO DOSEGLI SVOJE! Po prošnjah in pozivu Nogometni zvezi Slovenije jim je uspelo ...

Jurij Kodrun
V takem primeru nNogometna zveza pravzaprav ni mogla storiti nič. Kot kaže, se v Domžalah vse skupaj podira kot hišica iz kart.

Ker imajo v zadnjem obdobju v taboru slovenskega nogometnega prvoligaša Domžal precej težav z okužbami z novim koronavirusom, je vodstvo Prve lige Telekom Slovenije preložilo naslednji preizkušnji domačega prvenstva domžalskega moštva.

"Tekmi 9. in 10. kroga Prve lige Telekom Slovenije Aluminij - Domžale in Bravo - Domžale, ki bi morali biti odigrani 29. oktobra oziroma 2. novembra, se zaradi okužb s covidom-19 znotraj ekipe NK Domžale preložita," so v prvi ligi sporočili prek družbenih omrežij.

Preloženi tekmi bosta predvidoma v novembrskem reprezentančnem premoru.

Javili so se tudi iz Domžal. "Po včerajšnji je danes prišlo še do 12. okužbe znotraj Nogometnega kluba Domžale v vsega tednu dni. Med pozitivnimi se je znova znašel igralec, zato bosta tekmi z Aluminijem in Bravom odigrani naknadno. V NK Domžale smo že pred dnevi želeli prestaviti tekmo z Muro, ker se stanje v povezavi s koronavirusom ni izboljšalo, pa smo Nogometni zvezi Slovenije predlagali preložitev tekem 9. in 10. kola, ki bi morali biti odigrani v četrtek, 29. oktobra, in v ponedeljek, 2. novembra. Ker si vsi skupaj želimo čim hitreje zajeziti okužbe znotraj kluba in širše, s tem soglašata tudi oba tekmeca, bosta dvoboja z NK Aluminij in NK Bravo predvidoma odigrana v novembrskem reprezentančnem premoru," so zapisali na njihovi spletni strani.

Značke: domžala, korona

Članki iz rubrike