Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.10.2020 14:05:23
Deli članek:

Je po dveh porazih pri MURI zavladala PANIKA?! Šimundža je brez dlake na jeziku spregovoril o stanju v garderobi!

m24

Mura je na zadnjih dveh tekmah dvakrat izgubila. Boljša sta bila Bravo in Aluminij.

Po res atomskem začetku sezone je bilo na prekmurski ravnici vedno glasneje slišati namigovanja o tem, da bi lahko to bilo leto Mure, da bi lahko varovanci Anteja Šimundže pokalnemu naslovu iz pretekle sezone dodali zgodovinski naslov državnih prvakov. 

Prekmurci pa so na zadnjih dveh tekmah doživeli dva poraza. Po Bravu je bil minuli konec tedna boljši še Aluminij. Je v taboru Mure zavladala panika? Daleč od tega, če sodimo po besedah Anteja Šimundže za kolege iz Ekipe SN po koncu tekme. "Pristop je bil odličen, fantom zares nimam česa očitati. Tudi igrali so dobro, opazni so bili principi, h katerim stremimo. Zavedati se moramo, da smo imeli veliko odsotnih, da smo zaradi karantene deset dni pogrešali skupne treninge, toda nadigrali smo nasprotnika, ki v drugem polčasu niti enkrat ni resneje sprožil proti našim vratom. Vseeno pa je v prvem zadel dvakrat in tudi z nekaj sreče prišel do vsega izkupička."

Tudi prihajajoče obdobje za Sobočane ne bo lahko, saj kader še kar nekaj časa ne bo popoln. "V težavah, v katerih smo se znašli, ne bomo jamrali. Ne želimo jamrati, temveč bomo poskušali najti čim boljše rešitve," je pristavil Ante Šimundža.