Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
02.10.2020 12:25:57
Deli članek:

Najbolj vroči nogometaš OLIMPIJE pred DERBIJEM z 'grožnjo' MARIBORU in opravičilom NAVIJAČEM

Jurij Kodrun

Đorđe Ivanović o prihajajočem večnem derbiju v Mariboru.

Slovenski ljubitelji nogometa že nestrpno odštevajo dneve oziroma ure do začetka prvega večnega derbija v letošnji sezoni, ki bo to nedeljo ob 20.15 v Ljudskem vrtu. Eno najmočnejših orožij Olimpije bo Đorđe Ivanović, ki je bil ključni člen tako na tekmah z Domžalami, na kateri je dosegel dva gola, kot tudi pri zmagi nad Gorico, ko je dosegel edini gol na tekmi. 

Zdaj je pred njim in njegovimi soigralci večni derbi v Mariboru. "Da, čaka nas res pomembna tekma. Hočemo zmagati, igramo z Mariborom. Vemo, kdo in kaj so oni, a mislim, da smo mi kakovostnejši. Osvojili bomo tri točke," je v intervjuju za Siol povedal Ivanović.

Hkrati pa se je opravičil Green Dragonsom, ker je po prihodu vzel številko 12, ki je rezervirana za navijače. "To je bilo malce neugodno. Sploh nisem vedel, da je to številka Green Dragons. Tudi nihče v klubu mi ni povedal, saj verjetno tudi oni niso pomislili na kaj takega. Verjetno so pozabili. Razjezili smo navijače, a sem takoj po tej tekmi zamenjal številko dresa. Še enkrat se opravičujem navijačem, če sem kogarkoli morebiti prizadel. Res nisem mislil nič slabega. Tudi za klub sem prepričan podobno. Naši navijači so odlični. Čutimo podporo in upam, da nam bodo pomagali tudi v nadaljevanju sezone," je še dodal Ivanović.