1703079682-dsc6151-01-1703079660058 Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

EkipaSN
EkipaSN
1 02.10.2020 08:54:43

Legendarni GERRARD lovi bivšega člana OLIMPIJE, v igri MILIJONSKI PRESTOP na Otok

Profimedia
Na Poljskem se vse bolj dokazuje nogometaš iz Slovenije. Nogometaš, ki preživlja sanjske trenutke.

Ranko Stojić je očitno imel prav. Ko je februarja 2017 na tiskovni konferenci Olimpije postregel z epskim monologom o tem, kako vrhunsko ekipo je uspel sestaviti, je med drugim omenil tudi Davida Tijanića. Stojić je o tedanjem mladem članu Olimpije spregovoril z izbranimi besedami. Češ da je zelo nadarjen. Češ da mu zelo zaupa. Češ da so pred njim velike stvari. Tri leta in pol pozneje je Olimpija za Tijanića že precej oddaljena preteklost, toda Stojićeve besede, da ga čaka odlična kariera, se vse bolj uresničujejo.

Po slovesu od Slovenije, kjer mu je preboj uspel v dresu Triglava (83 tekem, 16 golov, 9 podaj), zdaj blesti na Poljskem. Tam nosi dres kluba Rakow Czestochowa, ki pa ga bo očitno kmalu prerasel. Kot smo izvedeli, bi že januarja lahko naredil korak naprej v karieri. In to kakšnega! Za 23-letnega napadalnega vezista, ki je kandidat za najboljšega igralca poljske lige v mesecu septembru, kar pove vse o njegovih igrah, se je ogrel kar legendarni Steven Gerrard! Slednji vodi ekipo škotskega velikana Rangersa, klub iz Glasgowa pa je v zadnjem času nekajkrat poslal oglednike na tekme Tijanićevega kluba. Z videnim so bili več kot zadovoljni in tako je v igri nekaj milijonov evrov vreden prestop na kultni Ibrox!

Kot da zanimanje tako uglednega kluba ne bi bilo dovolj, je Tijanić včeraj prvič v karieri prejel tudi vabilo v člansko reprezentanco Slovenije. Sicer naknadno, pa vseeno. Selektor Matjaž Kek ni spregledal njegovih dobrih iger, Tijanić bo kandidiral za nastop na tekmah s San Marinom, Kosovom in Moldavijo.

545-5-tijanic (obrez)
vszi

Članki iz rubrike