Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
01.10.2020 13:38:29
Deli članek:

KAAAJ? Redko videna poteza MARIBORA, ne boste verjeli, kaj je naredil pred dvobojem z OLIMPIJO! (foto)

Grega Wernig

V Mariboru ničesar ne želijo prepustiti naključju.

Navijači Maribora in Olimpije do prvega večnega derbija v letošnji sezoni odštevajo dneve, na veliki spektakel na slovenski nogometni sceni pa se pripravljajo tudi pri obeh največjih klubih na naših tleh.

Večna tekmeca se bosta v nedeljo ob 20.15 pomerila v Ljudskem vrtu, nekaj dni več za pripravo na večni derbi pa so imeli vijoličasti, saj je Olimpija v sredo odigrala zaostalo tekmo 1. kroga.

Olimpija je na tekmi z Gorico slavila z 1:0, nadvse zanimiv pa je bil pogled na VIP-tribune. Tam je bila tudi delegacija iz Maribora, dvoboj Ljubljančanov pa si je v živo želel ogledati tudi športni direktor štajerskega ponosa Oliver Bogatinov. Čeprav je nosil zaščitno masko, se ni mogel skriti pred objektivom našega fotografa, tako 'visok' obisk pa je skrajno nenavaden, saj si tekme naslednjih tekmecev v večini primerov ogledajo trenerji, njihovi pomočniki ali pa skavti. Bogatinov se je tokrat na lastne oči želel prepričati o igri zmajev, kaj je videl, pa je zagotovo delil s svojimi najožjimi sodelavci in strokovnim štabom Maribora.

Jurij Kodrun