nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

marko in jerneja Njena.si

Poroka na prvi pogled: Trk realnosti takoj po ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
12 01.10.2020 10:10:16

Z vsemi topovi nad SKOMINO: 'SVINJARIJA! Mafija! OBRISALI RIT z nami, ukradel nam je ...' (video)

Profimedia
Slovenski sodnik Damir Skomina je dvignil ogromno prahu na tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za ligo prvakov.

Preden bo Damir Skomina ta konec tedna stopil na zelenico Ljudskega vrta in delil pravico na večnem derbiju med Mariborom in Olimpijo, je bil glavni delivec pravice na povratni tekmi play-offa lige prvakov med Midtyjllandom in praško Slavijo. Tekmo, ki je odločala o udeležencu skupinskega dela lige prvakov.

In pri tem je več kot razjezil Čehe. Ti mu očitajo, da jim je 'ukradel' nastop v ligi prvakov, da je on glavni krivec za to, da se Sparta ni uvrstila v ligo prvakov. V 80. minuti pri izidu 1:1 (pri tem končnem izidu bi napredovali Čehi, prva tekma v Pragi se je končala z 0:0) je Damir Skomina pokazal na belo točko. Strel Kabe je vratar Ondrej Kolar obranil, tekma se je nadaljevala, nato pa je Skomina določil, da se mora enajstmetrovka ponoviti. Skomina je iz sobe za VAR dobil sporočilo, da morajo Danci ponoviti enajstmetrovko, ker se Kolar z eno nogo ni dotikal golove črte. Skomina je brez oklevanja še enkrat pokazal na enajstmetrovko V ponovljenem poskusu je streljal Alexander Scholz in zadel za 2:1 za Dance. 


Čehi so povsem ponoreli, potem pa je njihova igra povsem razpadla in Danci so zmagali s 4:1 in se prvič uvrstili v skupinski del lige prvakov. Po koncu tekme niso skoparili z žaljivkami na račun Damirja Skomine. "Svinja največjega kalibra," se je v kamere zadrl Kolar in dodal: "Ne razumem, kako se lahko kaj takšnega zgodi na tako visoki ravni. Ne morem verjeti, da sodnik ni opravil tistih 50 metrov, da bi sam pogledal, kaj se je dogajalo." K čemur je eden vodilnih čeških medijev dodal, da so si Slovenski sodniki s Slavio obrisali rit. 

Celotno situacijo si lahko ogledate od 2. minute naprej. 

Članki iz rubrike