Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
2 27.09.2020 18:20:20

Včeraj RAZBIL Maribor, danes na radarju TREH ITALIJANSKIH PRVOLIGAŠEV! Poglejte si njegov ŠOV! (video)

Grega Wernig
Se obeta še en odmeven odhod iz Slovenije?

Nogometaši Tabora so včeraj na domačem stadionu Rajko Štofla še tretjič zapored razbili favorizirane Mariborčane. Potem ko so jih v prejšnji sezoni dvakrat premagali s 4:1, so tokrat slavili s 3:1, čeprav bi rezultat lahko bil še precej višji. Eden izmed najboljših posameznikov dvoboja, če ne celo najboljši, je bil levi bočni branilec Dominik Mihaljević, ki se je nekajkrat s svojimi odličnimi prodori naravnost ponorčeval iz mariborske obrambe.

Kot recimo v najlepši akciji na tekmi, ko je v 17. minuti izjemno prodiral, si izmenjal dvojno podajo s svojim soigralcem Djalojem, nato pa poslal fantastično podajo do Grobryja, čigar strel je Ažbe Jug uspel obraniti (odlično akcijo si lahko ogledate od 0:50 dalje v posnetku). Mihaljević je imel še nekaj odličnih prodorov, še nekaj fantastičnih podaj, v svojo statistiko pa je uspel vpisati asistenco za tretji gol, potem ko je po njegovi podaji iz kota lepo zadel Mihael Briški.

dominik mihaljevic jk
Jurij Kodrun
Po izjemni predstavi se je o Mihaljeviću začelo govoriti pri naših zahodnih sosedih. Tuttomercatoweb tako poroča, da so se za 26-letnega hrvaškega branilca, ki je pred dobrim letom in pol igral za Ilirijo (!) ogreli kar trije italijanski prvoligaši. Sampdoria, Benevento in Crotone naj bi bili klubi, ki si želijo svoje vrste okrepiti z nogometašem, za katerim je res meteorski vzpon. Bo šel v dobrem letu dni od igranja v tretji slovenski nogometni ligi do igranja v prestižni serie A? To bi bila zgodba ...

Članki iz rubrike