franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
2 25.09.2020 11:26:59

Jasmin Mešanović ZELO ISKRENO o KRITIKAH MARIBORSKIH NAVIJAČEV: Vsak igralec mora ...

Grega Wernig
Deležen je bil številnih kritik.

Zaradi slabega strelskega izkupička v prejšnji sezoni je bil v zadnjih tednih, mesecih Mešanović deležen tudi številnih kritik mariborskih navijačev. In ko je zabil gol na tekmi z Bravom, je roki prislonil na svoji ušesi, češ naj vas slišim zdaj. Kot je pojasnil, ta gesta ni bila namenjena ne navijačem ne komurkoli drugemu.

Mešanović je pošteno priznal, da si je kritike zaslužil. Tako on kot njegovo moštvo, ki je v zadnji sezoni svoje navijače najprej razočaralo z neosvojitvijo naslova slovenskega državnega prvaka, nato pa še negativno šokiralo z izpadom že v prvem krogu kvalifikacij za ligo Europa, ko je Maribor v Ljudskem vrtu izločil severnoirski Coleraine.

"Kritike navijačev so na mestu, vsi se zavedamo tega, da ne igramo tako, kot bi morali igrati. Vsak igralec mora kritike sprejeti, saj so te zares na mestu. Moja gesta ni bila namenjena nikomur, preprosto sem tako proslavil zadetek. To je to," je o proslavljanju gola proti Bravu spregovoril Mešanović, ki pravi, da mu pomanjkanje zadetkov ni odvzelo samozavesti. "Zaradi manka golov ni padala samozavest, saj sem si preprosto rekel, da nisem več tako blizu gola in da moram delati za moštvo. Enostavno sem tako pripravil glavo in delal to, kar je trener zahteval od mene. Iskreno, golov je bilo premalo in tudi sam sem razočaran nad tem. A kar je, je. To je v preteklosti, ne želim se vračati nazaj, gledam naprej," je pošteno priznal nogometaš iz BiH.

Članki iz rubrike