Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu/Andrej Miljković
nu/Andrej Miljković
4 24.09.2020 08:50:41

V SRCE in brez zadržkov! Camoranesi ŠOKIRAL z razkritjem, tega o Zahoviću ni pričakoval nihče: Nisem vedel, da ...

Grega Wernig
Trenerja Maribora Maura Camoranesija ni potrebno posebej predstavljati. V svetu nogometa ga poznajo vsi, legenda Juventusa pa v zadnjih mesecih navdušuje slovenske ljubitelje nogometa.

Mauro Camoranesi je v svetu nogometa veliko ime, s prihodom v Slovenijo pa je mnoge močno presenetil. Po sežanskem Taboru je pred tedni prevzel vodenje Maribora, to je bil izziv, ki ga ni želel izpustiti iz rok. Začetek je obetaven, mnogi pa imajo od njega visoka pričakovanja. V Mariboru se je že udomačil, zdaj, ko je spoznal novo okolje, pa je v obširnem intervjuju v tiskani izdaji Ekipe SN spregovoril o vsem. Dotaknil se je Olimpije, Aleksandra Čeferina, Luke Dončića, navijačev Maribora, mesta Maribor in še marsičesa. Tudi Luke Zahovića, ki presenetljivo ne dočaka priložnosti. Zakaj?


"Nekaj vam moram povedati, da razjasnimo eno stvar. Nisem vedel, kakšne so njegove družinske povezave," je temo o Luki Zahoviću začel trener Maribora in nadaljeval: "Da, to je čista resnica. Takoj so me vsi spraševali o njem, in čeprav mi ni bilo težko odgovarjati ter pojasnjevati, nisem vedel, zakaj me toliko sprašujejo ravno o njem. Preprosto nisem vedel, nisem poznal povezave, nisem vedel, da je njegova družina vodila klub oziroma vsaj njegov športni del. Z vsem spoštovanjem. Ne gre za to, da ne bi poznal njegovega očeta, toda nisem vedel, da je Luka sin, da je v preteklosti veliko igral in da vprašanja prihajajo zato. V resnici pa to niti ni pomembno, kajti tudi on je začel z ničle. Nimam pojma, ali je kdaj obstajal kakšen vpliv na njegovo igro oziroma na to, koliko je igral. Vem pa, da name ne vpliva nihče in da vsi dobijo tisto, kar si zaslužijo. Nekajkrat sem govoril z njim, morda je na začetku prvenstva tudi pričakoval, da ne bo ostal pri Mariboru – ne vem. Moram spoznati, kakšni so njegovi načrti, kakšne so njegove želje, on pa mora trdo delati in trenutno to tudi počne. Drži, da za zdaj verjetno vidite, da na koncu treningov ob taktičnem uigravanju on počne druge stvari, a za zdaj je pač tako. Vse ostalo počne kot drugi in vsaj do zaprtja nogometne tržnice enakovredno konkurira drugim. Vsi bodo enakovredni, četudi bodo ostali onkraj konca prestopnega roka. Nekaj je takih, ki trenutno razmišljajo o svojih interesih tudi v luči tržnice, in videli bomo, kaj in kako bo z njimi."

CELOTEN INTERVJU S TRENERJEM MARIBORA MAUROM CAMORANESIJEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Galerija
Značke: maribor, camoranesi

Članki iz rubrike