atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 23.09.2020 21:10:46

TO MORATE PREBRATI: Trener MURINEGA tekmeca z izbranimi besedami o svojemu ljubljencu KAMPLU

Profimedia
Nizozemski velikan PSV, jutrišnji tekmec Mure v kvalifikacijah za ligo Europa, je že v Sloveniji, v sredo zvečer pa je trener nizozemskega kluba Roger Schmidt stopil pred sedmo silo.

Schmidt, ki je pred tem treniral tudi Salbburg in Leipzig, pravi, da pozna slovenski nogomet, glavni "krivec" pa je nekdanji varovanec Kevin Kampl, o katerem govori z izbranimi besedami. "Zdaj seveda vem veliko o Muri, a tudi pred tem sem vedel kar nekaj o slovenskem nogometu. Predvsem zaradi mojega bivšega varovanca Kevina Kampla, s katerim sva sodelovala štiri leta. Veliko sva govorila predvsem o slovenski reprezentanci, a tudi o ligi. Tako da sem že prej vedel nekaj o slovenski ligi, zdaj seveda vem veliko o Muri," pravi Schmidt, ki je spregovoril tudi o tem, ali je Kampla res želel s seboj oziroma za seboj pripeljati tudi v Beijing in zdaj še v Eindhoven.

"Z menoj in Kevinom je vedno enako. Če ga lahko pripeljem v klub, v katerem treniram, potem seveda poskušam to storiti. Tokrat ga je bilo v PSV nemogoče pripeljati, dobil je zelo dobro pogodbo od Leipziga, saj je zelo pomemben član njihovega moštva. Ponavljam, tokrat ga je bilo nemogoče pripeljati, a če le imam možnost, ga želim vedno imeti v svojem moštvu, ga pripeljati v klub, v katerem sam delujem. Gre za fantastičnega nogometaša in zelo zelo dobro osebo. Upam, da bo nekoč spet igral za Slovenijo.«

Članki iz rubrike