Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 23.09.2020 11:21:24

KAJ SE DOGAJA V LJUDSKEM VRTU?! Zvezdnik na STRANSKEM TIRU, zdaj je dobil VPOKLIC V REPREZENTANCO?!

Grega Wernig
Nenavadno.

Kenan Pirić je bil do nedavnega prvi vratar vijoličastih, z novo sezono pa je izgubil ta status. Veliko se je govorilo o tem, da bo odšel iz Ljudskega vrta in da bo okrepil turški Göztepe, toda športni direktor Maribora Oliver Bogatinov je ponudbo Turkov zavrnil, ker je bila slednja za pol manjša od tiste, za katero so se ustno dogovorili. 

V tem trenutku je tako usoda Pirića še vedno nejasna. Še vedno je sicer na izhodnih vratih in zna se zgoditi, da bo v zadnjih dneh prestopnega roka vendarle zapustil Maribor, a za zdaj je še vedno polnopraven član vijoličastih. Trenutno je na stranskem tiru. Ne samo, da je Pirić izgubil mesto prvega vratarja moštva, ki ga je takoj po prihodu v Ljudski vrt prevzel Ažbe Jug, v tem trenutku Pirić ni niti drugi vratar Maribora. Ta vloga pripada mariborskemu superveteranu Jasminu Handanoviću. 

kenan piric
Jurij Kodrun
A čeprav Pirić trenutno ne brani, čeprav ne sedi niti na klopi za rezervne nogometaše, naj bi ga doletela velika čast. Informacija sicer še ni uradna, toda kot so nam prišepnili dobro obveščeni viri, bo Pirić vpoklican v člansko reprezentanco Bosne in Hercegovine, ki jo čakajo tri izjemno pomembne tekme v oktobrskem reprezentančnem ciklu. Reprezentanca BiH bo najprej doma v polfinalu dodatnih kvalifikacij za uvrstitev na Euro gostila Severno Irsko, nato ju čakata še tekmi nove sezone lige narodov, doma proti Nizozemski in v gosteh proti Poljski. 

Značke: kenan-pirić, maribor, bih

Članki iz rubrike