Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 23.09.2020 07:30:02

Pričakovano! Damjan Bohar bo postal NAJDRAŽJI Prekmurec: spet bo igral ob Dravi, zanj pa bodo odšteli ...

Martin Metelko
Čeprav so bila pogajanja težka, naporna in dolgotrajna, so se končala uspešno. Nenad Bjelica je dobil nogometaša, ki ga je želel, Damjan Bohar se je poslovil od Poljske in odšel na Hrvaško.

 Tam ga je pozdravil Mario Jurčević, nekdanji član Olimpije, ki je k Osijeku prišel kot prost nogometaš. Medtem je moral Bjelica za Boharja plačati, in to kar precej. Krilni napadalec je tako postal najdražji Prekmurec, po pisanju poljskih medijev naj bi bil prestop vreden kar okrog 500.000 evrov. Toliko so v Lubinu zahtevali tudi od Legie in Lecha, toda poljska tekmeca toliko za Boharja nista želela plačati. Zaglebie je svojega zvezdnika na koncu prodal Osijeku, ki že nekaj časa na veliko razmetava z denarjem. Tega ima res veliko, saj klub napajajo evri iz sosednje Madžarske. Med drugim Osijek gradi tudi nov stadion. 

Kakorkoli, Bohar se vrača na ravnico in ob Dravo, vendar tokrat ne na prekmursko ravnico in tudi ne v Maribor, skozi katerega prav tako teče Drava. Za svoj novi dom je izbral Osijek, kamor je pripotoval na začetku tedna. Sprva je kakopak moral na zdravniški pregled, ko bo znano, ali je slednji minil povsem brez zapletov, pa bo Osijek bržčas razkril tudi podrobnosti sklenjenega sodelovanja. 

Značke: damjan-bohar, osijek

Članki iz rubrike