astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

STA
STA
0 16.09.2020 14:32:08

Zapustil Maribor in se preselil k RIJEKI: Mišković v klubu pozdravil NOVEGA SLOVENCA!

Grega Wernig
Predsednik hrvaškega nogometnega prvoligaša Rijeke Damir Mišković je danes na Reki predstavil predsednika uprave zavarovalnice Sava Davida Kastelica kot novega člana uprave reškega prvoligaša. Kastelic je zapustil položaj v upravi nogometnega kluba Maribor, da bi postal del hrvaškega nogometnega prvoligaša.

Mišković je predstavil Kastelica kot velikega navijača Rijeke in predsednika uprave zavarovalnice Sava, ki je v preteklih letih postala generalni sponzor reškega kluba. Kastelic je spomnil, da je Sava vstopila v reški nogomet pred več kot štirimi leti, potem ko je vse najboljše o reškem klubu povedal njegov nekdanji trener Matjaž Kek, s katerim so Rečani dosegli zgodovinske uspehe kluba.

Kastelic je dejal, da so se v preteklih letih tudi sami prepričali o kakovosti reškega kluba ter da ne bo težav pri podaljšanju pogodbe o sodelovanju. "Za zavarovalnico Sava je Rijeka blagovna znamka, s katero bomo gradili skupno prihodnost", so izjavo Kastelica objavili na spletni strani reškega nogometnega kluba.

Novi član uprave kluba je postal tudi podžupan Reke Nikola Ivaniš. Mesto Reka ima 30-odstotni delež v nogometnem klubu Rijeka, v katerem je trener slovenski nogometni strokovnjak Simon Rožman. V klub je pred kratkim prispel tudi mladi slovenski nogometaš Adam Gnezda Čerin.

Članki iz rubrike