tehtnica Dobra karma

Kaj astrološkim znakom prinaša obdobje Tehtnice ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za nedeljo, 27. septembra

pocivalsek maska bobo Reporter.si

Ministra Počivalška pičil sršen, zaradi hude ...

vino, stelenica Svet24.si

Družinske kleti in dobički slovenskih vinarjev

18418X0073 Necenzurirano

Kam so izginili direktorji #kolumna

rumena majica Odkrito.si

Pogačar rumeno majico podaril v dobrodelne namene

mario galunic Njena.si

V njegov čudoviti dom lahko pride le malo ljudi

rb
rb
0 16.09.2020 11:02:48

DAMJAN BOHAR: Da bom igral za OSIJEK? Takole je ...

Osemindvajsetletni Prekmurec se je odzval na informacije o morebitni selitvi v Slavonijo.

Osijek želi na vrh hrvaškega nogometa in v ligo prvakov. Začetek tega ambicioznega projekta je predstavljalo ustoličenje Nenada Bjelice za trenerja, na klopi matičnega kluba je ob koncu tedna debitiral s prepričljivo zmago nad Rijeko, ki jo vodi Simon Rožman.

Medtem so Slavonci kakopak začeli s sestavljanjem igralskega mozaika, nov strateg se je očitno ogrel za nogometaše s sončne strani Alp. Pred dnevi je v klub, ki ga napajajo madžarski milijoni, pripeljal Maria Jurčevića, zdaj bi se ekipi utegnil pridružiti še slovenski reprezentant. Da Slavonci lovijo Damjana Boharja, ni skrivnost. Nenad Bjelica, ki kot nekdanji trener Lecha poljsko ligo podrobno spremlja, je javno priznal, da si želi hitronogega Prekmurca, a se je vmes zdelo, da možnosti za prestop vendarle niso največje, toda medtem hrvaški mediji poročajo, da je zgodba resna. In Sportske novosti dodajajo, da se pogovori med predstavniki Osijeka in poljskega kluba Zaglebie Lubin razvijajo v smeri, "da bi Damjan Bohar že v dnevu ali dveh lahko postal novi član prvoligaša z mesta na Dravi."

In kaj pravi glavni igralec zgodbe? "Drži, da potekajo pogovori, kako uspešni bodo, pa bomo videli v nekaj dneh," je odvrnil nekdanji član Maribora in otrok Mure.

Članki iz rubrike