nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

Tina Gaber in Robert Golob, Drama Njena.si

Takšen dopust sta si privoščila Tina Gaber in ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

EkipaSN
EkipaSN
12 04.09.2020 22:24:47

TRENERSKA BOMBA! Milanič z MAMLJIVO ponudbo na TUJEM, želi ga PRVAK, ki je...

alesfevzer.com
Ima Darko Milanič nov klub?!

V petek zvečer je na Slovaškem odjeknila novica, ki je močno odmevala: Jan Kozak mlajši ni več trener Slovana! To v Sloveniji dejansko sploh ne bi bila prava novica, če po naših zanesljivih informacijah prvi kandidat za klop kluba iz Bratislave ne bi bil kar – Slovenec!


Odkar je pred meseci zapustil klop Maribora, je Darko Milanič brez dela. Šušljalo se je, da bi lahko prevzel vodenje Domžal, a se to ni zgodilo. No, v kratkem bi vseeno lahko dobil novega delodajalca. In to kar pri Slovanu, ki so ga v zadnjih letih Slovenci močno zaznamovali. Andraž Šporar je tam postal bržčas največja zvezda v zgodovini slovaške lige. Kenan Bajrić je že dlje časa pomemben člen sinjemodrih. V zadnjem obdobju nase opozarjata tudi Žan Medved in Alen Ožbolt. Hkrati sta nogometaša Slovana tudi nekdanja igralca Olimpije Mitch Apau in Ezekiel Henty.

Mirne vesti lahko torej rečemo, da ima Slovan rad Slovence, Slovenci pa Slovanu ljubezen vračajo. In ker je simfonija skoraj popolna, so pri Slovanu očitno ocenili, da je napočil pravi čas, da tudi trener postane Slovenec! Milanič je – kot smo izvedeli in kot pišejo tudi slovaški mediji – prvi favorit za trenersko klop kluba, ki je v pretekli sezoni igral tudi v skupinskem delu lige Europa. Ali to pomeni, da bo dolgoletni prvi mož Maribora dejansko prevzel vodenje slovaškega prvaka, pa je seveda vendarle nekoliko prezgodaj napovedovati. Ampak saj veste, kako pravijo: kjer je dim, je ponavadi tudi ogenj …

Članki iz rubrike