oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

ba
ba
3 04.09.2020 22:06:32

Lionel Messi poln GRENKOBE brutalno iskreno: Tega si nisem zaslužil, ta položaj je RAZKRIL LAŽNIVCE

Profimedia
Argentinski zvezdnik se je odločil, da bo tudi v prihodnji sezoni igral v dresu Barcelone, a je to storil poln pelina ...

"Nikoli ne bi šel na sodišče proti svojemu klubu. To je klub mojega življenja, ki ga imam rad. To je klub, ki mi je dal vse in ki sem mu dal vse," je sporočil v ekskluzivnem intervjuju za Goal.
In zakaj je čakal tako dolgo, preden je spregovoril? "Po porazu z Bayernom v Lizboni mi je bilo težko in hotel sem, da mine nekaj časa," je odvrnil Messi in razkril, da je o odhodu razmišljal že zelo dolgo: "Predsedniku sem leto dni govoril, da želim oditi. Menil sem, da se je moj čas iztekel."
Zagotavlja, da v celotni zgodbi ni bil osamljen. "Ne, nisem se počutil osamljenega. To ne, bil pa sem prizadet zaradi stvari, ki sem jih slišal od nekaterih ljudi. Od tistih, ki so preverjali mojo zvestobo klubu; tega, kar so govorili, si res nisem zaslužil. Ta položaj je razkril lažnivce. Zabolelo me je, ko so podvomili o moji ljubezni do tega kluba. Ne glede na to, kaj se bo zgodilo, se ta nikoli ne bo spremenila," je pripovedoval Lionel Messi in se v nadaljevanju dotaknil odziva družine. "Ko sem ženi in otrokom sporočil, da želim oditi, je nastala drama. Otroci niso želeli zapustiti Barcelone, niso želeli zamenjati šole, ampak jaz sem iskal nov izziv. Gledal sem naprej. Hotel sem v klub, kjer bi lahko tekmoval na najvišji ravni, kjer bi lahko osvajal ligo prvakov. Toda vrnimo se na začetek. Bil sem prepričan, da sem prost, saj je predsednik nenehno govoril, da se po koncu sezone lahko odločim, ali bom ostal ali ne. Zdaj se oklepa dejstva, da je to 10. junij, a jaz sem za Barcelono zaradi tega usranega virusa igral še avgusta. Zdaj je edini način, da zapustim klub, to, da nekdo plača 700 milijonov evrov, zato bom ostal. Ne glede na vse bom tudi v prihodnje dajal vse od sebe. Vedno želim zmagovati. Vedno želim najboljše zase in za slačilnico. Prišel je nov trener z novimi idejami, jaz pa ostajam."

Članki iz rubrike