oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Kako je danes videti kamp Paradiso?...

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

rb
rb
0 04.09.2020 13:51:23

Direktor RAZKRIVA, kaj se dogaja pri PRVAKIH! Je odškodnina res 1.200.000 evrov?

Jurij Kodrun
V klubu poudarjajo, da se ne dogaja nič posebnega.

Kaj se dogaja v Celju? To vprašanje že kar nekaj časa vznemirja ljubitelje nogometa na sončni strani Alp, zadovoljivih odgovorov pa za zdaj ni. V klubu sicer poudarjajo, da se ne dogaja nič posebnega, toda hkrati je dejstvo, da je Branko Veršič le še nekdanji športni direktor in da Robi Koren ni več član strokovnega vodstva; menda zaradi vse večjih težav v komunikaciji s trenerjem Dušanom Kosićem. Tudi zato so mnogi zastrigli z ušesi, ko se je pojavila informacija, da bi utegnil nekdanji kapetan slovenske izbrane vrste v prihodnje zasesti položaj snovalca kadrovske politike.

"Zgodili sta se spremembi, o katerih smo obvestili javnost, drugih novosti pa ni," je povedal direktor Zoran Podkoritnik, ko smo preverjali »utrip« pri slovenskih šampionih.

Da bi Robi Koren lahko prevzel naloge športnega direktorja, za zdaj ostajajo le namigovanja. "Predvidoma naslednji teden se bo sestal upravni odbor in takrat bomo odpirali nekatere teme," je pojasnil celjski direktor. Beseda naj bi stekla tudi o vstopu ruskih vlagateljev, o katerih se že tako dolgo govori, vendar potrditve nismo dobili, prav tako ostaja negotovost glede igralske zasedbe za nadaljevanje sezone.
Najbližje odhodu je Dario Vizinger, ki ga želi v svoje vrste privabiti avstrijski prvoligaš WAC. Ta menda ponuja milijon evrov odškodnine, viri pri severnih sosedih pa dodajajo, da naj bi grofi zahtevali še dodatnih 200 tisočakov, končni znesek si bodo v razmerju 60-40 razdelili z Rijeko. "Vedno zahtevamo najboljšo možno ponudbo," se je odzval Zoran Podkoritnik in razkril, da je na naslov kluba prišlo nekaj uradnih ponudb za posamezne igralce. "Pregledal jih bo upravni odbor in se potem odločil, kako bo ravnal."
Direktorjev glas je bil miren. "Po nekaterih medijskih zapisih bi lahko kdo sklepal, da so razmere v klubu nemirne, vendar ni tako. Delamo, kot smo v preteklih treh letih. Vse je mirno in osredotočeno na to, da bi se ekipa čim bolje pripravila na nadaljevanje sezone, ko nas čaka tudi tekma 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa. Žreb je bil dokaj ugoden in bodite prepričani, da bomo storili vse, da bi se uvrstili v play-off." 

podkoritnik gw
Jurij Kodrun

Članki iz rubrike