nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Olga: Miha si je dovolil to, česar si ne bi smel ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

Robert Balantič
Robert Balantič
5 04.09.2020 12:03:09

Mandarić ŽALIL IN ZMERJAL na Bonifiki?! Predsednik Kopra VRAČA UDAREC, s tem je povedal VSE!

Martin Metelko
Pričakovanja so bila velika, zato na Bonifiki razočaranja po slabšem odprtju prvenstva ne skrivajo, ampak Ante Guberac še zdaleč ni obupan. Nikakor ne in niti po naključju. Prvi mož Kopra je prepričan, da bodo kanarčki – tudi s pomočjo nekaterih okrepitev – kmalu ujeli želeni ritem in začeli zmagovati, cilj ostaja zagotoviti si vstopnico za mednarodni oder. Predsednik rumeno-modrih pa se je dotaknil tudi dogajanja na VIP-tribuni na tekmi z Olimpijo.

Napovedi so bile visokoleteče. Prvi mož Kopra se je v pričakovanju začetka sezone oborožil z optimizmom, niti besedna zveza naslov prvaka ni bila prepovedana, ampak uvod kanarčkov ni bil tako obetaven. Najprej so na premieri ob klavrni podobi ostali praznih rok v Sežani, nakar so se z Olimpijo na Bonifiki razšli z neodločenim izidom. Osvojena točka kakopak ne zadovoljuje primorskih ambicij, in predsednik je zato že postal tarča očitkov, da je po napredovanju med elito z ambicioznimi nastopi v medijih vendarle nekoliko pretiraval.

"Najprej vas moram popraviti. Nikoli nisem rekel, da bomo prvaki, ampak sem govoril o tem, da se bo Koper boril in izboril za mesta, ki vodijo na mednarodno prizorišče. Skozi pokalno tekmovanje ali prvenstvo, je popolnoma vseeno. Ne glede na slabši začetek sem še vedno takšnega mnenja," je kolegom s tiskane izdaje Ekipe SN uvodoma dejal Ante Guberac, ki se je v nadaljevanju dotaknil tudi neprimernega obnašanja na VIP tribuni. V Kopru je bil še posebej nespoštljiv predsednik zmajev Milan Mandarić, ki je tekmecem namenil marsikatero žaljivko.

Ante Guberac
Jurij Kodrun
"Poglejte ... Moje poslovno sodelovanje z njim je bilo vedno korektno, to vam bo lahko potrdil tudi sam, na športnem področju pa ga seveda želim premagati. Tako kot vsakega," je dejal prvi mož Kopra in se nato obregnil ob vedenje Milana Mandarića med spremljanjem dogajanj na igralni površini, tovrstne informacije smo dobili tudi iz nekaterih drugih (vplivnih) virov. "Nisem bil v VIP-u, zato tega nisem slišal, vendar verjamem tistim, ki so bili blizu in mi povedali, da je o Kopru govoril slabšalno, da je bil žaljiv. Toda s tem se ne želim obremenjevati, vsak ima svojo raven obnašanja, s tem se nočem ubadati. Smo majhen klub, vendar počasi rastemo. Vemo, kje smo bili še nedolgo nazaj. Enkrat smo že naredili močan Koper in verjemite mi, da bo v bližnji prihodnosti spet takšen, da bo predstavljal strah in trepet za vse tekmece v prvoligaški druščini. Trudimo se po najboljših močeh in nočemo ničesar drugega kot spoštovanje. Samo to. Koper je gostoljuben in bo takšen ostal, ampak pričakujemo tudi korektnost nasprotne strani. Še zlasti od ljudi, ki imajo prostor v VIP-u. Toda vsak odgovarja za svoja dejanja, vsak ima svoj obraz, ki prej ali slej razkrije, kdo je kdo. Jaz ne bom nikoli rekel, da je Olimpija ekipa starčkov in brezzveznežev. Česa takega od mene ne boste slišali. Nasprotno, kljub težavam na začetku sezone menim, da je še vedno ena od najboljših zasedb v ligi. Kaj njen predsednik misli o Kopru, je njegova stvar, a če bi bil v bližini, bi se gotovo odzval. Če bi bil kdo žaljiv do mojih fantov, ki so zame najboljši na svetu, ne bi bil tiho. Mar naj bi mu pritrdil, da so starčki in nesposobneži? Tega ne bi prenesel, kot sem že dejal, hočemo le spoštovanje," je sklenil Ante Guberac.


CELOTEN POGOVOR Z ANTEJEM GUBERCEM SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA TRAFIKA24.SI!

Značke: koper, olimpija

Članki iz rubrike