oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

zlato drevo Svet24.si

Ko v sebi najdete srečo in moč, lahko naredite ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

nu
nu
0 04.09.2020 09:55:16

Kdo bo sedel na klop TABORA?! Razdrh? Hadžić?! Direktor Sežancev tudi o ODŠKODNINI, ki jo bodo prejeli od Maribora!

Grega Wernig
Po odhodu Maura Camoranesija v Maribor bo moral Tabor poiskati novega trenerja.

Po tem, ko je Mauro Camoranesi včeraj tudi uradno sedel na klop Maribora, je sežanski Tabor ostal brez prvega moža in bo moral spet iskati novega trenerja. Pred letom dni se je takratni trener Andrej Razdrh odločil, da odide v Domžale, njegovo vlogo je prevzel Almir Sulejmanović, januarja letos pa je na klop sedel Mauro Camoranesi. Tabor je s to potezo presenetil, šokiral slovensko nogometno javnost. Zdaj bo nekdanji nogometaš Juventusa vodil Maribor.

To pomeni, da v Sežani spet iščejo novega stratega. Bi se lahko vrnil Andrej Razdrh, ki je medtem v Domžalah ostal brez službe? "Ne, Razdrh, ni naša izbira," je bil v pogovoru za Sportal jasen direktor tabora Davor Škerjanc in dodal: "Izjemno sem ponosen na obdobje, ki je za nami, kjer je Mauro z nami soustvarjal pravo nogometno pravljico in kjer smo dosegli in presegli vsa pričakovanja ob njegovem prihodu v Sežano. Nekaj dni si bomo vzeli za razmislek, nato pa izbrali trenerja. Imamo že ožji krog kandidatov. V njem so tako slovenski trenerji kot tudi nekateri iz Italije. Imamo visoke standarde." Eden od kandidatov bi lahko bil tudi nekdanji trener Olimpije Safet Hadžić ... 

Kolikšna pa je odškodnina, ki jo bodo Sežanci dobili od Maribora? "Številke ostajajo poslovna skrivnost. Mauro nam je dal veliko. Klubu je dal ogromno prek poslovnega vidika. Dal nam je prepoznavnost, imidž. S spomladanskim delom je postavil Tabor na zemljevid, zdaj nas gledajo z drugačnimi očmi," je za Sportal še povedal Škerjanc. 

Članki iz rubrike