Kris Jenner Svet24.si

Zvezda resničnostnega šova spregovorila o raku

eugenie bouchard Svet24.si

Foto: Genie se v bikiniju loteva opravil na vrtu

rok-snežič Necenzurirano

Zdaj vemo: Janša je lagal, Snežič je financer SDS

natasa pirc musar volodimir zelenski fb Reporter.si

Mini udar Nataše Pirc Musar in ukrajinski posli: ...

tadej pogacar Ekipa24.si

Super heroj, super človek! Tadej Pogačar z ...

\"V mojem srcu ima posebno mesto, saj gre za eno meni najljubših stvaritev Revija Stop

Znani obrazi o najljubših poletnih melodijah

jan oblak Ekipa24.si

Oglasil se je Jan Oblak in poslal sporočilo, ob ...

nu
nu
2 28.08.2020 08:53:16

DOKAZ, da so Irci PRIŠLI NA IZLET! Noro, koga je imel TRENER S SEBOJ NA KLOPI in kaj je OTROK počel!

www.alesfevzer.com
Neverjetno ...

Maribor je sinoči doživel eno največjih sramot v svoji novejši zgodovini, iz prvega kroga kvalifikacij za ligo Europa jih je namreč izločila amaterska ekipa Coleraine. Severni Irci so v štajersko prestolnico prišli bolj ali manj na izlet, o čemer priča tudi dogodek med tekmo. 

Zanimivo je bilo namreč spremljati ogrevanje rezervnih nogometašev obeh moštev med polčasom. Medtem ko je bilo pri Mariboru vse zelo resno, ko je Jakirovićev pomočnik kazal vaje Marcosu Tavaresu, Amirju Derviševiću in Rudiju Požegu Vancašu, najresnejšim kandidatom za vstop v igro v drugem delu, je bilo na polovici, na kateri so se ogrevali nogometaši Coleraina, precej bolj sproščeno. Nobenega pomočnika, zgolj severnoirski rezervisti in – majhen deček. Ki ni mogel imeti več kot osem, morda deset let. Rezervisti Coleraina so dečka čisto resno vključili v ogrevanje, saj je podajal, streljal na gol in užival. Tako kot so uživali tudi severnoirski nogometaši, ki v štajersko prestolnico niso prišli le igrat nogometa, temveč tudi uživat. Večer pred tekmo so jih tako Mariborčani lahko videli, kako se sprehajajo po ulicah in si ogledujejo drugo največje slovensko mesto.

Po koncu tekme je trener Coleraina Oran Kearney razkril, kdo je bil ta majhen deček, ki je bil zraven med ogrevanjem in ki je sedel na severnoirski klopi. "Na klopi sem imel svojega sina, ki je nor na nogomet. V prvi vrsti sem ga vzel s seboj zato, da še malce poglobi svojo ljubezen do nogometa, glede na to, kako se je tekma razpletla, pa mislim, da je to izkušnja, ki je ne bo nikdar pozabil," je razložil Kearney. 

Značke: maribor, coleraine

Članki iz rubrike