stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
0 12.08.2020 09:41:12

RAZKRIVAMO: Maribor je zavrnil EVROPSKEGA VELIKANA! Vijoličasti so dobili MIKAVNO ponudbo ...

Grega Wernig
Zanimiva odločitev vijoličastih.

Takoj ko je postalo jasno, da bo začetek slovenskega državnega prvenstva prestavljen, so v Ljudskem vrtu krenili v akcijo in si zagotovili dve prijateljski preizkušnji pred uradnim startom sezone. Vijoličasti so se dogovorili za pripravljalno tekmo s prekmurskim rivalom Muro, ki bo gostovala v Ljudskem vrtu danes ob 19. uri, in Gorico, ki pod Kalvarijo prihaja v soboto (tekma se bo začela ob 18. uri).

Zanimivo, čeprav se je Maribor dogovoril z dvema slovenskima kluboma, dvema tekmecema iz državnega prvenstva, bi lahko vijoličasti, če bi tako želeli, kopja prekrižali tudi s tujimi nasprotniki. Tekma z avstrijskim prvoligašem Admiro Wacker, ki jo s klopi vodi nekdanji dolgoletni hrvaški reprezentant Zvonimir Soldo, njegov asistent je stari znanec Olimpije Fabijan Komljenović, na položaju športnega direktorja je legendarni Felix Magath, novopečeni igralec Admire pa je zdaj že nekdanji kapetan Olimpije Tomislav Tomić, je v zadnjem trenutku padla v vodo, Maribor pa je imel na mizi še eno precej bolj mikavno ponudbo.

Vijoličaste je namreč na prijateljsko tekmo vabil nizozemski velikan PSV iz Eindhovna, ki je po naših informacijah bil pripravljen petnajstkratnim slovenskim državnim prvakom plačati tudi čarterski polet na Nizozemsko, vendar se Štajerci v teh zahtevnih časih niso odločili za potovanje v tujino na prijateljsko tekmo, četudi bi šlo za obračun z zelo renomiranim tekmecem.

Članki iz rubrike