Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Srbski igralec Sergej Trifunović Svet24.si

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu ...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
3 12.08.2020 07:51:21

V PREKMURJU so zelo nezadovoljni zaradi PRESTAVITVE prvenstva: Boli me! Zdi se mi, da je marsikomu VSEENO za ...

Jurij Kodrun
V Murski Soboti niso z navdušenjem sprejeli prestavitve prvenstva.

Glede na rezultate testiranja in tri okužene s koronavirusom pri ljubljanski Olimpiji ter na predhodne okužbe pri Domžalah in Aluminiju je bilo pričakovano, da bo začetek prvenstva prestavljen. In tudi je bil. V torek popoldne je prišla potrditev NZS, da se bo Prva liga Telekom Slovenije začela 22. avgusta. 

Toda vsi niso bili zadovoljni s prestavitvijo. V tiskani izdaji Ekipe SN je o trenutni situaciji spregovoril Denis Rajbar, športni direktor Mure. Prekmurci bi morali danes odigrati tekmo s Celjem, namesto tega pa bodo odigrali prijateljsko tekmo z Mariborom. 

"Atletico ima dva okužena igralca, vendar to ni ovira, da madridska zasedba ne bi mogla odpotovati v Lizbono in bo tam odigrala tekmo lige prvakov. Mar se ne znamo iz tega nič naučiti? Popolnoma jasno je, da je virus med nami, in prav tako je očitno skoraj neizpodbitno dejstvo, da bo tako še nekaj časa, toda življenje mora iti naprej tudi z njim. Ne moremo ga kar ustaviti. Na tak način se virusa gotovo ne bomo znebili. Potrebujemo jasno določen protokol, kako ravnati ob pozitivnih testih, ampak ne takšnega, da bi kar vsi morali v karanteno. Tako ne bo šlo, o tem sem prepričan. Pri nas je očitno najlažje nekaj prepovedati, zapreti. Saj imamo dovolj primerov iz tujine, ki bi jih lahko posnemali. To, kar se je zgodilo, seveda ni prijetno in vnovič bom poudaril, da je treba najti pravšnjo alternativo, kako in kaj naprej. Prav tako me boli, da se mi vse prevečkrat zdi, kot da je marsikomu vseeno, kaj se dogaja, čeprav v vlogi, v kateri mu ne bi smelo biti. Nam, ki se trudimo priskrbeti denar za preživetje kluba, za nemoteno delovanje in njegov razvoj, gotovo ni vseeno. Dogaja se ogromna škoda, in če ne bomo nekaj ukrenili, napredek ne bo mogoč," je povedal športni direktor Mure. 

VSE O PRESTAVITVI PRVENSTVA, ODZIVIH, UKREPIH IN ŠE ČEM SI LAHKO PREBERETE V SREDINI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Značke: mura, denis-rajbar

Članki iz rubrike