vaga Dobra karma

Kronična potreba rojenih v znaku Tehtnice: da bi ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za petek, 25. septembra

erjavec pivec Reporter.si

Komu bo uspelo prevzeti Desus: Tomaž Gantar ...

dež, naliv, padavine, veter, neurje, sneg Svet24.si

Turbolenten vikend: za uvod nalivi in močan ...

20200915-01024654 Necenzurirano

To je poslanec, ki dobiva denar za nič dela

presaditev organov Odkrito.si

Darovanje organov je "dejanje srca"

sebastian popović, daniel popović Njena.si

Sebastian in Daniel Popović: 'Gre za laži, to je...

nu
nu
0 11.08.2020 07:47:17

Trener MARIBORA se je ob novinarskem vprašanju RAZJEZIL in začel spraševati: Kaj to pomeni?!

Grega Wernig
Mariborčani še čakajo na tekmeca v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa.

Maribor na ponedeljkovem žrebu za ligo Europa v 1. krogu kvalifikacij še ni dobil tekmeca v 1. krogu kvalifikacij za ligo Europa, je pa jasno, da jih čaka zmagovalec predkvalifikacij med severnoirskim Colerainom in sanmarinsko La Florito.

A trener Maribora Sergej Jakirović se je ob novinarskem vprašanju, ki se je začelo s trditvijo, da Maribor za začetek čaka 'nasprotnik po meri', kar malce razjezil. "Kaj to pomeni, nasprotnik po meri?! To pomeni, da ste že vpisali našo zmago ali kako?! Smo morda že zmagali, prišli v naslednji krog ali kako?!" je svoj odgovor začel Jakirović, nato pa nadaljeval precej bolj spravljivo: "Z žrebom sem zadovoljen, saj nikakor nisem želel igrati na Islandiji. V tej fazi tekmovanja je gostovanje na Islandiji namreč lahko zelo nevarno. Imamo tekmo doma, predstavnika San Marina ali Severne Irske. Dvajsetega avgusta bomo videli, s kom bomo igrali, potem pa se bomo posvetili analizi tekmeca. Mislim, da v nogometu ni prostora za podcenjevanje. Kadar nekoga podcenjuješ, jih dobiš po grbi. Na tekmo se bomo dobro pripravili in upam, da bomo zmagali ter napredovali v drugi krog."

VSE O DOGAJANJU V TABORU MARIBORA SI LAHKO PREBERETE V TORKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI JO DOBITE TUDI NA TRAFIKA24.SI.

Članki iz rubrike