Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
EkipaSN
EkipaSN
29.07.2020 09:31:15
Deli članek:

ZVEZDNIK Olimpije – ODHAJA?! Na mizi VELIKO ponudb, OČE PRAVI, da je čas za ...

alesfevzer.com

Kot vse kaže, se bo tudi Endri Cekici v kratkem poslovil od Olimpije.

Endri Cekici je nekaj prostih dni pred skorajšnjim začetkom priprav na novo sezono izkoristil tudi za skok v Split, kjer je obiskal soigralca Anteja Vukušića. Že jutri se bo spet potil v opremi Olimpije, a vprašanje je, ali bo še dolgo član zmajev. Očitno ne.

Čeprav se je Albanec v zadnjem času izogibal medijem in novinarskim vprašanjem o svoji prihodnosti, v teh dneh v njegovi rodni domovini spet razpredajo o tem, kdaj bo zapustil vrste slovenskega prvoligaša. Za to je v prvi vrsti poskrbel njegov oče Ylli Cekici, ki je gostoval v enem od športnih televizijskih programov in napovedal, da bo krilni napadalec skoraj zagotovo v poletnem prestopnem roku zamenjal delodajalca. "Nismo se še odločili, toda potekajo pogovori, in to dobri. Kmalu bo vse jasno. Kaj več težko povem. Le to, da imamo konkretne ponudbe iz Španije in Turčije," je poudaril Ylli Cekici, ki je tudi nogometašev agent, in dodal: "Zanima nas seveda tudi finančna plat morebitnega sodelovanja. Realno gledano pa menim, da ga boste že v naslednji sezoni gledali v nekem drugem državnem prvenstvu. Napočil je trenutek, da zamenja okolje."

ZADNJA PRILOŽNOST ZA ZASLUŽEK
Triindvajsetletni Cekici se je k Olimpiji preselil februarja lani, ko je prekinil pogodbo s hrvaškim velikanom Dinamom iz Zagreba. Sprva je imel v Ljubljani nekaj težav, potreboval je svoj čas, da se je prebil v začetno enajsterico. Toda danes velja za enega boljših nogometašev v Prvi ligi Telekom Slovenije, izkazal se je tako z igrami kot tudi z zadetki in podajami. Skupno je za Olimpijo odigral 45 tekem, na katerih se je med strelce vpisal 17-krat, med podajalce pa šestkrat. Pogodbo z zmaji ima podpisano še za eno leto, če bo Olimpija želela vsaj solidno zaslužiti z njim, ima zdaj pravzaprav zadnjo priložnost za to.

alesfevzer.com