Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.07.2020 14:12:34
Deli članek:

RAZKRIVAMO! Koliko OKREPITEV bo v Olimpijo pripeljal ŠPORTNI DIREKTOR Rudonja!? Tukaj je ODGOVOR ...

alesfevzer.com

Pri Olimpiji se bodo zgodili tektonski premiki, odhaja namreč veliko število nogometašev.

Toda tektonski premiki se ne bodo dogajali le zaradi odhodov, temveč seveda tudi zaradi prihodov. Nastale vrzeli bo pač treba zapolniti, športni direktor Rudonja je v zadnjem času okrepitvam posvečal veliko pozornosti.

Po naših informacijah bo Olimpija pripeljala vsaj pet, šest novih nogometašev, z določenimi so pogovori bolj kot ne že uspešno zaključeni, čaka se le uradna potrditev. Gre tako za tujce kot tudi mlade domače fante; predvsem slednjih bo v prihodnosti več. Olimpija bo novo okostje sestavila okrog Timija Maxa Elšnika, Enrika Ostrca, Michaela Pavlovića in še koga. Zraven bosta denimo tudi Denis Šme in Jan Andrejašič, oba imata pogodbi še za dve leti. Tudi Andrejašič, čeprav ga v evidenci Nogometne zveze Slovenije ni več na seznamu nogometašev, ki imajo podpisane pogodbe z Olimpijo.Pomembna člena ostajata Vitja Valenčič in Eric Boakye, ki sta trenutno poškodovana, a bo klub potrpežljivo čakal, da okrevata in se vrneta v kader.

Kakorkoli, za konec lahko mirne vesti zapišemo: nič več ne bo tako, kot je bilo. Pred Olimpijo so novi, drugačni časi. Vprašanje je seveda le, kako uspešni …