Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.07.2020 09:44:02
Deli članek:

NORO! Želel je BOJKOTIRATI NAJPOMEMBNEJŠO TEKMO! Igralec Olimpije proti Celju NI ŽELEL IGRATI, ker …

alesfevzer.com

Neverjetno, kaj si je dovolil nogometaš Olimpije …

Čeprav v Ljubljani ne bo prišlo do trenerske menjave, pa bodo prihodnji dnevi še kako pestri. Olimpiji se namreč obetajo tektonski premiki, po naših zanesljivih informacijah je že bila sprejeta odločitev o temeljiti čistki v igralskem kadru. V zadnjem obdobju se je v zakulisju, torej daleč stran od oči javnosti, zgodilo marsikaj takšnega, kar klubu, ki se je boril za naslov prvaka, ne more biti v ponos.

Številni igralci so v zadnjih tednih sezone 2019/20 močno popustili, njihov odnos na treningih in tekmah ni bil več na primerni ravni. V garderobi so se naredili različni klani, številni niso skrivali nezadovoljstva, ker je športni direktor Rudonja v navezi s predsednikom Mandarićem prižgal zeleno luč za slovo nekdanjega trenerja Safeta Hadžić. Ta je bil pri številnih nogometaših zelo priljubljen; tudi zaradi svoje 'mehke roke', saj je nekaterim najvidnejšim posameznikom Olimpije dal precej svobode in jim je dovolil, da so počeli skoraj vse, kar so si zamislili.

Dino Skender je ob prihodu v Ljubljano zavzel precej bolj odločno stališče. Od nogometašev je zahteval občutno večjo mero discipline, s čimer pa si je naredil več slabega kot dobrega. Vrhunec nezadovoljstva se je med določenimi posamezniki Olimpije zgodil pred odločilno tekmo s Celjem. Skender je v knežjem mestu v boj poslal precej presenetljivo enajsterico, najbolj je v oči bodlo dejstvo, da je kapetana Tomislava Tomića uvrstil le na klop za rezervne nogometaše. Kako veliko prahu je dvignila Skenderjeva odločitev, priča dejstvo, da je posledično eden od Tomićevih soigralcev trenerju Olimpije pred tekmo v Celju potarnal, da zato, ker vezist iz Bosne in Hercegovine ne igra, tudi sam najraje ne bi nastopil! Si lahko mislite?! Pred tako pomembno tekmo, pred tekmo za biti ali ne biti so bili nekateri nogometaši Olimpije pripravljeni na bojkot, ker se je Skender odločil, da Tomić obračuna ne bo začel v udarni enajsterici … Neverjetno!

No, potem res ne more biti preveliko presenečenje, da je Olimpija v zadnjih štirih tekmah osvojila le dve točki, po skoraj desetih mesecih zakockala vodilni položaj na lestvici in na koncu sezono končala celo kot tretja v državi.