Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.07.2020 11:46:08
Deli članek:

Je bilo Celje OŠKODOVANO?! Dušan Kosić ni ovinkaril! Verjamem, da je bila odločitev …

Jurij Kodrun

Trener Celja se je odzval po remiju z 2:2 proti Triglavu.

Celjani so si v boju za naslov državnega prvaka z Olimpijo privoščili hud spodrsljaj. S skromnim Triglavom so le remizirali in omogočili zmajem, da jim malce ubežijo, in sicer na tri točke razlike. Pa bi lahko bilo drugače. Nekateri so prepričani, da bi moralo biti.

Drugi strelec lige Dario Vizinger je v zadnjih minutah tekme zapravil veliko priložnost za zmago, tik pred koncem tekme, že precej po izteku odmerjenega sodnikovega podaljška, pa so Celjani po igranji z roko Milana Milanovića zahtevali še enajstmetrovko. Pa je sodnik Dejan Balažić zapiskal v piščalko le zato, da je odpiskal konec tekme.

Je storil prav? Takole je za Nogomanio odgovoril trener domačih Dušan Kosić: “Želel bi si, da bi sodnik zapiskal najstrožjo kazen, a odločil se je, kot se je. Sodniki bodo preučili, če je bila odločitev pravilna, verjamem, da je bila in ni bilo igranja z roko. Bi si pa želel, da si naši fantje ne bi privoščili takšne reakcije in si ne bi naredili škode pred zaključkom prvenstva.

Kosić je govoril predvsem o reakciji Mitje Lotrića, ki si je zaradi pretiranega ugovarjanja prislužil rdeči karton in tako morda že končal sezono. Hud udarec za grofe, glede na to, da je Prekmurec morda celo najpomembnejši igralec ekipe.