Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

delavci Svet24.si

Slovenci delamo za manj, kot je evropsko ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
0 13.07.2020 11:52:30

Hrvat na klopi OLIMPIJE razkril, kje se skriva vzrok za PORAZ, in spregovoril o NOREM zaključku sezone: Pomembno je le to, da ...

Martin Metelko
Olimpija ima tri kroge pred zaključkom državnega prvenstva točko prednosti pred Celjem.

Nevtralni nogometni navdušenci so v nedeljo zvečer prišli na svoj račun. Z zmago Celjanom in porazom Olimpije na tekmi z Aluminijem je na vrhu lestvice zgolj točka razlike, do konca prvenstva pa so le še trije krogi. Da bi bilo vse skupaj še bolj napeto, pa se bosta v zadnjem krogu pomerila prav Celje in Olimpija. 

463-4-skender
Martin Metelko

Z zmago v Ljudskem vrtu so Celjanom delnice skokovito narasle, a Ljubljančani se zavedajo, da imajo kljub spodrsljaju z Aluminijem vse v svojih rokah. "Morda smo bili tudi malce utrujeni, saj tri dni ni veliko časa za maksimalen počitek. Tako smo začeli tekmo, dobili zadetek in potem je bilo proti tako organiziranemu nasprotniku, kot je bil tokrat Aluminij, ki si zasluži vse čestitke, zelo težko. Ni bil naš dan, kar pa ne pomeni, da na naslednji tekmi ne bomo pravi. Tokrat nismo bili. Poskušali smo spremeniti stvari v naši igri, s klopi prinesti novo energijo in preobrniti potek, a ni šlo. Tak je nogomet in to se dogaja," je po porazu povedal trener Dino Skender in dodal: "Ostati moramo mirni. Vse je v naših rokah. Še vedno smo prvi in odvisni od sebe. Vemo, da nas čaka težek razpored in da res ne bo lahko, ampak če zaigramo, kot smo na štirih tekmah pred tem, smo lahko optimisti. Gledati moramo nase. Ko pride tekma s Celjem, bomo razmišljali o njih, do takrat pa samo o sebi." 

Članki iz rubrike