ahlin1 Svet24.si

Kljub hudi bolezni nadaljuje z delom odvetnice; ...

tanja-žagar Svet24.si

Bo Tanja Žagar res kmalu potrebovala voziček za ...

krsinar jansa Reporter.si

Janša novinarja Igorja Kršinarja označil za ...

meghan kraljica Svet24.si

Elizabeta ju ima dovolj. Zavajanja Meghan in ...

ratko mladic Necenzurirano

Sramoten molk ob Mladićevi obsodbi #kolumna

knjigarna, kitajska, dujiangyan Odkrito.si

Knjigarna kot iz pravljice

sanjski-moški Njena.si

Bo Polona zaradi razočaranja zapustila šov?

nu
nu
5 11.07.2020 10:22:59

RAZKRIVAMO NA SPLETU! To je EDINI pogoj, ki ga je Zahović postavil na SESTANKU Z MANDARIĆEM!

Fotografija, ki je dvignila ogromno prahu.

Medtem ko se Maribor bori za naslov prvaka oziroma je včeraj v Sežani doživel hud udarec v obliki nepričakovanega poraza s Taborom, je nekdanji športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović še naprej svoboden kot ptiček na veji. V nogomet se še ni vrnil in vprašanje, kdaj se bo. Zdaj, ko je brez službe, ima več kot dovolj časa, da počne, kar se mu zljubi. V sredo ga je med drugim pot zanesla celo do Ljubljane. Ne zgolj zato, da bi se sprehodil po ulicah slovenske prestolnice, marveč je v prestižni restavraciji Most na Petkovškovem nabrežju ob Ljubljanici tudi kosil.

Ampak pozor – ni bil sam. Kot ste lahko videli na fotografiji, ki je zaokrožila v zadnjih dneh, sta mu družbo delala tudi predsednik Olimpije Milan Mandarić in njegov svetovalec Sebastjan Cimerotič! Toda zakaj je sploh prišlo do sestanka? Je Mandarić snubil Zahovića, naj mu se pridruži pri vodenju zmajev? Mu je ponudil službo v Olimpiji? Kakšno prav posebno funkcijo? Kot smo izvedeli, Zahovićeva selitev k Olimpiji ni bila tema pogovorov.

Najboljši strelec slovenske reprezentance vseh časov je celo že pred srečanjem postavil edini pogoj, da se o tem s predsednikom zmajev in enem njegovih (spet) najtesnejših sodelavcev ne želi pogovarjati. Lahko vse ostalo, Zahovićev morebitni odhod k Olimpiji pač ne. Spoštovanje do Maribora in njegovih navijačev je vendarle na prvem mestu. Druščina je tako odprla številne nogometne teme in izmenjala številna mnenja, a ena zadeva pa je ostala nedotakljiva. 

Značke: mandarić, zahović

Članki iz rubrike