Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 11.07.2020 07:13:48

KAAAJ?! Noro, KAJ SO POČELI igralci Olimpije, medtem ko je MARIBOR IZGUBLJAL v Sežani!

Grega Wernig
To pa je samozavest, to pa je osredotočenost.

Saj veste, v četrtek zvečer je najprej ob 18. uri igral Maribor v Sežani, nato je ob 20.30 Olimpija gostila Rudar. Poraz vijoličastih in zmaga zelenih sta poskrbela za kar sedem točk razlike na prvenstveni lestvici, prav neverjetno pa je, kako zelo so se igralci Olimpije osredotočili predvsem na svojo nalogo. Kot je v pogovoru za Ekipo SN razkril prvi strelec Ante Vukušić, so se odločili, da bodo delovali povsem drugače kot Maribor, ki se je to poletje ogromno ukvarjal z ... Olimpijo.

»V Mariboru se že od derbija dalje tolažijo, da nam bo spodrsnilo, da samo čakajo na naš 'kiks'. Mi se s tem ne obremenjujemo, nismo se in se ne bomo. Gledamo le nase. Tudi trener nam ves čas govori, naj razmišljamo le o sebi in svojih nalogah. Resnično se sploh ne obremenjujemo z Mariborom," poudarja napadalec, ki je na zadnjih treh tekmah vključno z večnim derbijem zabil kar osem golov. Ob tem pa je razkril nekaj, kar je marsikoga presenetilo. 

"Zato tudi nismo gledali tekme v Sežani. Še več, niti rezultata nismo spremljali! Osredotočeni smo le nase. Šele pred našim odhodom na igrišče smo izvedeli za poraz Maribora, vsekakor pa nas je to nato dodatno motiviralo," poudarja hrvaški napadalec, ki je usmerjen proti cilju: "Do konca so še štiri tekme in že Aluminij bo zelo zahteven nasprotnik. Toda ni se nam treba bati. S takšno igro, s takšnimi predstavami bomo, verjamem, dobili tisto, kar si najbolj želimo,«  

Značke: olimpija, maribor, sežana

Članki iz rubrike