Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

ro
ro
3 06.07.2020 09:59:41

Nekdanji ZVEZDNIK JUVENTUSA najprej navdušil v Domžalah, nato poslal SPOROČILO sodniku ...

alesfevzer.com
Mauro Camoranesi je ob Kamniški Bistrici s Taborom ostal praznih rok.

Nogometaši Tabora so v Domžalah dobesedno v zadnji sekundi ostali brez pomembne točke. Ko je Senijad Ibričić zadel iz prostega strela za 2:1, ni bilo več niti toliko časa, da bi gostje krenili s sredine igrišča, sodnik Nejc Kajtazović je nemudoma označil konec dvoboja. In kranjski delivec pravice je bil takoj tudi tarča kritik, Kraševci so namreč prepričani, da je storil veliko napako, ko je posredovanje Antonia Azinovića nad Damjanom Vukliševićem označil za prekršek, po katerem je kapetan dvakratnih prvakov svoji ekipi zagotovil ves izkupiček.

Gostujoči nogometaši so bili 'na tleh', niso mogli verjeti, kaj se jim je pripetilo. Tudi Mauru Camoranesiju je bilo hudo, ampak z odzivom takoj po koncu tekme je navdušil. Nemudoma se je odpravil proti Dejanu Djuranoviću, mu čestital, ga objel, nato je poskušal opogumljati svoje varovance. Vsakega posebej in z nasmehom na obrazu. Bržčas s prisiljenim, toda želel jim je nameniti nekaj pozitivne energije.
"Prvih 45 minut smo tekmecem praktično podarili, v nadaljevanju pa smo v naši igri storili, kar smo morali, bili enakovredni in bi domov lahko odšli s točko," je ob srečanju z novinarji dejal nekdanji zvezdnik Juventusa, ki se kajpada ni mogel izogniti vprašanju o prostem strelu, iz katerega so si Domžalčani zagotovili ves izkupiček. "V nogometu kontakt vedno obstaja. To ni tenis, to ni golf. In če se kdo odloči piskati vsak kontakt, tega ne razumem," je jasno sporočilo trenerja Tabora.

Članki iz rubrike