stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

nu
nu
2 05.07.2020 11:45:26

Vroče iz PARIZA: Dogovor je sklenjen, Neymar lahko odide k BARCELONI! Tu so podrobnosti ...

Reuters
Neymar naj bi imel pri izbiri naslednjega kluba proste roke.

Praktično ne mine poletje, ko se ne bi govorilo o morebitni selitvi Neymarja. Lansko poletje se je že vse zdelo, da bo v boju za njegov podpis zmagal madridski Real, kar se naposled ni zgodilo. V Madridu naj bi se takrat odločili, da bogatim Parižanom vendarle ne bodo hodili v zelje in raje ohranili dobre odnose, med tem ko pri Barceloni niso opustili ideje, da bi vrnili izgubljenega zvezdnika.

Brazilski zvezdnik bo očitno tudi letos eno najbolj vročih imen nogometne tržnice, kot je pred nekaj trenutku sporočil španski As, pa naj bi mu Parižani dali proste roke pri izbiri naslednjega kluba. Ker mu pogodba poteče po sezoni 2021/22, to pomeni, da bi v naslednjem poletnem prestopnem roku njegova cena občutno padla, PSG pa seveda želi zaslužiti z njegovo prodajo.

PSG tako zahteva odškodnino v višini 170 milijonov evrov, ker pa je letos nogometni svet pošteno prizadela pandemija koronavirusa, pa so pripravljeni ceno tudi spustiti, a v zameno vzeti Antoina Griezmanna in Ousmaneja Dembeleja. Ali pa kar oba.

Dejstvo je, da bodo Katalonci pred naslednjo sezono morali osvežiti zasedbo, brazilski napadalec pa bi bil brez dvoma sijajna okrepitev. V preteklosti se je v paru z Lionelom Messijem zelo izkazal, če seveda zanemarimo poškodbe, zaradi katerih je izpustil kar nekaj tednov, njegovi vrnitvi pa je močno naklonjen tudi omenjeni argentinski super zvezdnik, ki se zaveda, kaj Neymar lahko ponudi Barceloni.

Značke: neymar, barcelona, psg

Članki iz rubrike