Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 03.07.2020 08:44:11

SLOVO OD OLIMPIJE!? Eden NAJBOLJŠIH na mizi z NOVO POGODBO, a odhaja! Ponudbe iz ŠPANIJE, POLJSKE...

alesfevzer.com
Olimpija v prihodnji sezoni brez enega svojih najboljših nogometašev.

Kot v današnji tiskani izdaji poroča EkipaSN, je Stefan Savić eden tistih nogometašev, ki v naslednji sezoni ne bodo več nosili dresa Olimpije. Avstrijcu je pogodba z Ljubljančani potekla 30. junija, a jo je kljub določenim težavam podaljšal do konca sezone. Hkrati mu je Olimpija v podpis že ponudila novo, v finančnem smislu bolj kot ne enako pogodbo, toda za zdaj so bili po poročanju EkipeSN signali s strani nogometaša bolj kot ne negativni.

"Kje bo nadaljeval kariero, še ni znano. Po naših informacijah naj bi bil blizu dogovora s klubom zunaj Slovenije, prav tako ima menda na mizi kar nekaj drugih ponudb. V teh dneh na Poljskem namigujejo, da ga želi Slask iz Vroclava, kjer igra tudi Dino Štiglec, prav tako nekdanji član Olimpije, že pred meseci so stik z njim vzpostavili tudi ljudje iz španskega drugoligaškega kluba Real Zaragoza, v katerem naj bi kariero nadaljeval Haris Vučkić. Tudi nekateri avstrijski klubi so bojda pokazali zanimanje zanj; morda celo dunajski Rapid, kjer je športni direktor njegov nekdanji trener Zoran Barišić? Morda. Bomo videli. Na odgovor ne bo treba več dolgo čakati. A kar je že jasno, je to, da je Olimpija zanj bolj kot ne končana zgodba. To je včeraj popoldne na druženju z novinarji v neformalnem pogovoru potrdil tudi športni direktor Olimpije Mladen Rudonja," piše EkipaSN. Savić je sicer k Olimpiji prišel poleti 2017, ko je novi trener postal Igor Bišćan, do danes pa je za zeleno-bele odigral 122 tekem.

ŠE VEČ O VEDNO PESTREM DOGAJANJU PRI OLIMPIJI SO LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

468-2-savic (obrez)
Martin Metelko

Članki iz rubrike