Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 03.07.2020 08:10:39

O MESSIJU: Koga se boji? 150 centimetrov visokega AVTISTA? Napad na Argentinca, kot ga še ni bilo!

Reuters
Najprej užalil Lionela Messija, nato se je moral opravičiti vsem, ki jih je na kakršenkoli način prizadel.

Nekdanji nogometaš Barcelone Christophe Dugarry je s svojim zadnjim javnim nastopom dodobra razburkal nogometno javnost, še posebej pa navijače Barcelone in enega najboljših igralcev vseh časov Lionela Messija. Na aktualno dogajanje v njegovem nekdanjem klubu očitno ni najbolj ponosen, tudi on pa se je postavil na stran Antoina Griezmanna, ki je pri Barci padel v nemilost trenerja Quiqueja Setiena.


Dugarry se ni prav nič zadrževal, izbral pa tudi nekoliko neprimerne besede, zatradi katerih se je moral kasneje celo opravičiti. "Koga se boji?," se je vprašal Dugarry in nadaljeval: "Fanta, ki v višino meri 150 centimetrov in je malce avtističen? Griezmann bi moral imeti večja ja*ca. To je vse! Morda bi mu Messi lahko več podajal, toda to me sploh ne preseneča. Griezmann prevečkrat izgublja žogo, strah ga je. Z Messijem bi se morala pogovoriti in razčistiti zadeve."

Kmalu po tem je sledilo opravičilo nekdanjega francoskega reprezentanta, ki pa ni bilo namenjeno nizkoraslemu Argentincu, ampak tistim, ki so bili v življenju na kakršenkoli način povezani z avtističnimi osebami. "Na noben način nisem hotel žaliti in se posmehovati osebam z avtizmom. To ni bil moj namen, se opravičujem vsem, ki sem jih prizadel," je s to temo zaključil Dugarry.

Značke: dugarry, barcelona

Članki iz rubrike