bogataš Dobra karma

Ob smrti z Zemlje ne bomo nič odnesli - nanjo ...

naya-rivera, avtomobil, izginotje Svet24.si

Med iskalno akcijo za pogrešano igralko naleteli ...

UV-plenkovic jansa-ziga zivulovic jr-bobo Reporter.si

Zmagovita lekcija iz Zagreba: kaj se lahko Janez ...

aleš hojs, janez janša, igor bavčar Svet24.si

Pravljica iz kraljestva Trstenjakove o ...

furs, davčna-utaja, kotnikova-5 Necenzurirano

Davčni utajevalci na Počivalškovem pragu

Zoran Janković Odkrito.si

Je Zoran Janković resno bolan?

Luka Basi Njena.si

Žalostna nedelja Luke Basija

ba
ba
2 30.06.2020 16:14:11

MARIBOR razkril še tretjo OKREPITEV! Ko sem dobil klic, NISEM OKLEVAL

Triindvajsetletni nogometaš je tretja nova moč aktualnih prvakov.

V preteklem obdobju smo napovedovali takšen scenarij, zdaj so ga v Ljudskem vrtu tudi uradno potrdili. Nov pomemben kamenček v sestavljanju vijoličastega mozaika predstavlja Jan Repas, otrok Domžal je tretja okrepitev aktualnih prvakov za naslednjo sezono, podpisal je triletno pogodbo. V štajersko prestolnico prihaja kot prost igralec iz francoskega Caena, kjer se njegovi načrti niso uresničili, v dresu zdaj že nekdanjega kluba je zbral 31 nastopov.

"Redko se zgodi, da 23-letni nogometaš prinaša izkušnje z igranjem v evropskih pokalnih dvobojih, v članski reprezentanci in iz ‘top 5’ lige v Evropi, ob tem pa se je že tudi seznanil z osvajanjem trofej. Jan združuje značilnosti, ki imajo veliko veljavo v Mariboru. Predvsem pa je pokazal veliko željo po prihodu, saj se je ob prekinitvi pogodbe z Caenom odrekel precejšnjemu delu zaslužka," je novo moč v zvezni vrsti predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

RepasJan
nkmaribor.com

"Tukaj sem odigral zadnjo prvenstveno tekmo v slovenski ligi, zdaj pa prav Ljudski vrt postaja moj novi dom. Zame je to najbolj emocionalen stadion v Sloveniji, tako da sem izredno vesel. Ko sem bil na nasprotni strani, je bila tukaj vedno posebna kulisa in se je občutilo, kako navijači dihajo s svojim moštvom. Ko sem dobil klic iz Maribora, nisem okleval. Vsi vemo, kaj pomeni Maribor v Sloveniji in tudi v Evropi, zato odločitev ni bila težka," pa je povedal mladenič, ki se znajde na krilnih položajih in v središčnem delu zvezne vrste, ki se bo treningom ekipe pridružil že v sredo.

Članki iz rubrike