ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

ba
ba
1 30.06.2020 16:14:11

MARIBOR razkril še tretjo OKREPITEV! Ko sem dobil klic, NISEM OKLEVAL

Triindvajsetletni nogometaš je tretja nova moč aktualnih prvakov.

V preteklem obdobju smo napovedovali takšen scenarij, zdaj so ga v Ljudskem vrtu tudi uradno potrdili. Nov pomemben kamenček v sestavljanju vijoličastega mozaika predstavlja Jan Repas, otrok Domžal je tretja okrepitev aktualnih prvakov za naslednjo sezono, podpisal je triletno pogodbo. V štajersko prestolnico prihaja kot prost igralec iz francoskega Caena, kjer se njegovi načrti niso uresničili, v dresu zdaj že nekdanjega kluba je zbral 31 nastopov.

"Redko se zgodi, da 23-letni nogometaš prinaša izkušnje z igranjem v evropskih pokalnih dvobojih, v članski reprezentanci in iz ‘top 5’ lige v Evropi, ob tem pa se je že tudi seznanil z osvajanjem trofej. Jan združuje značilnosti, ki imajo veliko veljavo v Mariboru. Predvsem pa je pokazal veliko željo po prihodu, saj se je ob prekinitvi pogodbe z Caenom odrekel precejšnjemu delu zaslužka," je novo moč v zvezni vrsti predstavil športni direktor Oliver Bogatinov.

RepasJan
nkmaribor.com

"Tukaj sem odigral zadnjo prvenstveno tekmo v slovenski ligi, zdaj pa prav Ljudski vrt postaja moj novi dom. Zame je to najbolj emocionalen stadion v Sloveniji, tako da sem izredno vesel. Ko sem bil na nasprotni strani, je bila tukaj vedno posebna kulisa in se je občutilo, kako navijači dihajo s svojim moštvom. Ko sem dobil klic iz Maribora, nisem okleval. Vsi vemo, kaj pomeni Maribor v Sloveniji in tudi v Evropi, zato odločitev ni bila težka," pa je povedal mladenič, ki se znajde na krilnih položajih in v središčnem delu zvezne vrste, ki se bo treningom ekipe pridružil že v sredo.

Članki iz rubrike