ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
4 30.06.2020 14:54:22

Olimpija OSTRO NAD TV-KOMENTAR derbija! Noro, kaj jo je ZMOTILO in kako NAPAKO je pri tem naredila!

Olimpija se je odzvala na besede športnega komentatorja televizije Slovenija.

Že nekaj časa je jasno, da se bo eden ključnih igralcev Olimpije v letošnji sezoni vrnil k Dinamu, ki ga je poslal na posodo v Ljubljano, številni pa so se spraševali, zakaj predsednik kluba ni skušal bosansko-hercegovskega krilnega napadalca zadržati v Sloveniji.

Prah se je v zadnjem času malce polegel, spet pa se ga je dvignilo po zadnjem večnem derbiju v Stožicah. Športni komentator Urban Laurenčič (oziroma Lavrenčič, kot so ga malce nerodno poimenovali pri Olimpiji) je v neposrednem televizijskem prenosu dejal, da ga Mandarić ne potrebuje, saj ima takšnih igralcev dovolj, zdaj pa se je na te besede odzval ljubljanski prvoligaš.

"V NK Olimpija Ljubljana sporočamo, da je komentator nedeljske tekme med Olimpijo in Mariborom izrekel neresnične trditve o igralcu zmajev in njegovem položaju v klubu.
G. Urban Lavrenčič je tako med televizijskim prenosom podal naslednji komentar: 'Luka Menalo. Bojim se, da ga prav veliko časa ne bomo gledali v Ljubljani. Iz dokaj zanesljivih virov sem izvedel, da se mu je Mandarić že odrekel, češ naj ga Dinamo vzame nazaj, imamo še dovolj takih igralcev …'
Ker povedano ne drži in je Luka Menalo med drugim tudi s strani predsednika Mandarića cenjen član zmajev, smo v skladu s 26. in 27. členom Zakona o medijih - Pravica do popravka objavljenega članka, prosili za objavo popravka s prikazom nasprotujočih dejstev," je Olimpija zapisala v sporočilu za javnost in dodala vsebino popravka: "Izjava komentatorja tekme med NK Olimpijo in Mariborom Urbana Lavrenčiča o tem, da naj bi se predsednik NK Olimpija odpovedal nogometašu Luki Menalu ne vsebuje resničnih dejstev in resno škoduje interesom NK Olimpija Ljubljana. Predsednik Mandarić se nikoli ni odpovedal Luki Menalu, in nikjer ni izjavil tega, kar je komentator tekme navedel kot predsednikovo izjavo, ki jo je on dobil iz »zanesljivih virov«. V nogometnem klubu Olimpija smo zaskrbljeni nad tako nekritično uporabo nepreverljivih virov informacij, s strani javne televizije, ki ne koristijo nikomur, ne nogometu, ne Olimpiji, še manj pa ugledu javne televizije."

Značke: olimpija, menalo

Članki iz rubrike