favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

rb
rb
0 30.06.2020 07:42:03

Trener LJUBLJANČANOV ŠOKIRAL z razkritjem! Kdo je GREŠNIK?

Martin Metelko
Težave ni želel pomesti pod preprogo, ampak je o njej spregovoril jasno in glasno.

Nogometaši Brava se v Sežani niso veselili sedme zaporedne zmage, toda izjemni niz še traja. Grenkobe poraza niso okusili že vse od lanskega 1. decembra, od takrat so odigrali 11 tekem. Pogled na lestvico je temu primeren, Ljubljančani so v varni sredini z že kar desetimi točkami naskoka pred devetim mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije. Moral bi se zgoditi pravi mali čudež, da bi v končnici prvenstva morda lahko vsaj malce trepetali, navsezadnje so bližje skoku v zgornjo polovico razpredelnice.

"V strokovnem vodstvu smo zelo zadovoljni z vsebino, ki so jo pokazali naši nogometaši, pa tudi z rezultatom. Čestitke Taboru za odlično tekmo, gostitelji so se zelo dobro pripravili na nas. Naš načrt je bil, da jih pritisnemo visoko in dobro zavarujemo protinapade. V prvem polčasu nam to ni uspelo, v nadaljevanju smo dosegli namen. V tem delu igre smo prevladovali in poskušali priti do čistih strelov in predložkov. Edino, kar nekoliko moti, je, da nismo podajali v dogovorjene prostore, do naslednjega dvoboja bomo to popravili. Neporaženi smo že 11 tekem, kar je izjemno. V zadnjih petih obračunih smo prejeli le en zadetek, in še tega iz enajstmetrovke," je bil po gostovanju na Krasu zadovoljen trener rumenih Dejan Grabić, na uradni spletni strani kluba pa je opozoril tudi na težavo, s katero so se v ekipi ubadali v pričakovanju spopada z varovanci Maura Camoranesija. Razkril je, kar si v podobnih primerih mnogi prizadevajo skriti.

"V pripravi na tekmo smo se veliko ukvarjali z učenjem osnovnega bontona, spoštovanja do starejših ljudi, lepih manir," je trener Brava marsikoga osupnil. "Enemu članu naše družine je v letošnji sezoni že tretjič ali četrtič popustila zbranost. Če bi ocenjevali celotno šolsko leto, bi imel vedenje zaključeno z oceno manj uspešno. Želimo si, da bo naredil korake naprej in prilezel do ocene uspešno, da ga bomo lahko naslednjo sezono spustili v naslednji razred. Od osnovnih načel spoštljivega vedenja ne odstopamo," je še pristavil Dejan Grabić. Koga je imel v mislih, ostaja zavito v tančico skrivnosti, o tem lahko le ugibamo …

Članki iz rubrike