ženska Dobra karma

Ženske s strupenim jezikom - in kako jim ga ...

umor_aretacija_lisice_noge Svet24.si

Ujeli objestneža, ki je po Ljubljani rezal ...

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Janši se za vsakim vogalom ...

viktor orban, andrej babiš Svet24.si

Ogorčeni češki premier želi govoriti z Janšo

EUM328-WoAAzewI Necenzurirano

NPU išče vezni člen med Počivalškom in ...

meghan profi Odkrito.si

Megan primerjala s Hitlerjem

Menopavza Njena.si

Jasna Kuljaj mami z vročimi fotografijami

nu
nu
0 29.06.2020 13:35:36

Jakirović NASMEJAL VSE s prav posebno prošnjo novinarjem: PROSIM LE, DA NE POVESTE MOJI ŽENI!

Jurij Kodrun
Trener Maribora nasmejal novinarje.

Maribor je na novinarsko konferenco pred večnim derbijem poslal Oliverja Bogatinova, športnega direktorja kluba. Z izgovorom, da je trener vijoličastih Sergej Jakirović zaradi "novih zaostrenih razmer" že odšel v karanteno skupaj s svojimi nogometaši. Vse lepo in prav, če ne bi hrvaški strateg ravno v času petkove novinarske konference brezskrbno pohajkoval po centru Maribora. 

Na vprašanje, ali je morda podcenjeval večni derbi s tem, ko je ves čas zmanjševal pomen največji slovenski tekmi (govoril je, da derbi ne bo odločal o ničemer), in tudi s tem, ko se sploh ni udeležil novinarske konference, temveč se je raje v tistem času sprehajal po Mariboru, je Sergej Jakirović odgovoril v svojem slogu. 

"Nisem vedel, da me spremljate po Mariboru. Nimam težav s tem, da me spremljate, samo ne povejte moji ženi. Poslušam klub, njihova navodila. Klub se je odločil, da bo na novinarski konferenci športni direktor, in to je to. Lahko bi rekel, da Olimpija sploh ni imela novinarske konference, pa kaj. Zakaj bi bilo to pomembno? Klub je tukaj zato, da odloča o takšnih stvareh. Mene zanima igrišče. Folklora okrog njega me ne zanima, verjemite mi," je dejal Jakirović. 

Članki iz rubrike