astrologija Dobra karma

Astro vodič po šibkih zdravstvenih točkah vseh ...

Shannen Doherty Svet24.si

Zvezdnica serije Beverly Hills bije hudo bitko z ...

I-tanja fajon-pl008 Reporter.si

Umazane laži Janševih medijev: vmešavajo se v ...

ekipa Svet24.si

Pismo obupanega gostinca: »Gospod Janša, ...

20200508-01003789 Necenzurirano

Je Igor Zorčič rešitev za konec janšizma?

Adrijana Ojsteršek Odkrito.si

Adrijana Ojsteršek je Miss Earth Slovenije 2020

janez-marn Njena.si

K Janezu prihajata še dve skriti gostji!

nu
nu
0 29.06.2020 13:35:36

Jakirović NASMEJAL VSE s prav posebno prošnjo novinarjem: PROSIM LE, DA NE POVESTE MOJI ŽENI!

Jurij Kodrun
Trener Maribora nasmejal novinarje.

Maribor je na novinarsko konferenco pred večnim derbijem poslal Oliverja Bogatinova, športnega direktorja kluba. Z izgovorom, da je trener vijoličastih Sergej Jakirović zaradi "novih zaostrenih razmer" že odšel v karanteno skupaj s svojimi nogometaši. Vse lepo in prav, če ne bi hrvaški strateg ravno v času petkove novinarske konference brezskrbno pohajkoval po centru Maribora. 

Na vprašanje, ali je morda podcenjeval večni derbi s tem, ko je ves čas zmanjševal pomen največji slovenski tekmi (govoril je, da derbi ne bo odločal o ničemer), in tudi s tem, ko se sploh ni udeležil novinarske konference, temveč se je raje v tistem času sprehajal po Mariboru, je Sergej Jakirović odgovoril v svojem slogu. 

"Nisem vedel, da me spremljate po Mariboru. Nimam težav s tem, da me spremljate, samo ne povejte moji ženi. Poslušam klub, njihova navodila. Klub se je odločil, da bo na novinarski konferenci športni direktor, in to je to. Lahko bi rekel, da Olimpija sploh ni imela novinarske konference, pa kaj. Zakaj bi bilo to pomembno? Klub je tukaj zato, da odloča o takšnih stvareh. Mene zanima igrišče. Folklora okrog njega me ne zanima, verjemite mi," je dejal Jakirović. 

Članki iz rubrike