hrvaška, hitri test, testiranje Svet24.si

Kako do hitrega testa na Hrvaškem in kakšne so ...

navadni gož, pulj, kokošnjak Svet24.si

VIDEO: Gasilci v Pulju iz kurnika odvlekli kače

tonin tank blato Reporter.si

Vlada se gre trumpovski kulturni boj, Matej Tonin ...

plaža Svet24.si

Opozorilo za dopustnike na Hrvaškem! Vlada ...

20170520-00780986 Necenzurirano

Janševih 28 let na čelu SDS je evropski rekord

tin-vodopivec, urška-majdič Odkrito.si

TIN VODOPIVEC IN URŠKA MAJDIČ: pripravljata ...

Saša Lendero Njena.si

Kakšna je poročna obleka Saše Lendero?

nu
nu
0 29.06.2020 13:35:36

Jakirović NASMEJAL VSE s prav posebno prošnjo novinarjem: PROSIM LE, DA NE POVESTE MOJI ŽENI!

Jurij Kodrun
Trener Maribora nasmejal novinarje.

Maribor je na novinarsko konferenco pred večnim derbijem poslal Oliverja Bogatinova, športnega direktorja kluba. Z izgovorom, da je trener vijoličastih Sergej Jakirović zaradi "novih zaostrenih razmer" že odšel v karanteno skupaj s svojimi nogometaši. Vse lepo in prav, če ne bi hrvaški strateg ravno v času petkove novinarske konference brezskrbno pohajkoval po centru Maribora. 

Na vprašanje, ali je morda podcenjeval večni derbi s tem, ko je ves čas zmanjševal pomen največji slovenski tekmi (govoril je, da derbi ne bo odločal o ničemer), in tudi s tem, ko se sploh ni udeležil novinarske konference, temveč se je raje v tistem času sprehajal po Mariboru, je Sergej Jakirović odgovoril v svojem slogu. 

"Nisem vedel, da me spremljate po Mariboru. Nimam težav s tem, da me spremljate, samo ne povejte moji ženi. Poslušam klub, njihova navodila. Klub se je odločil, da bo na novinarski konferenci športni direktor, in to je to. Lahko bi rekel, da Olimpija sploh ni imela novinarske konference, pa kaj. Zakaj bi bilo to pomembno? Klub je tukaj zato, da odloča o takšnih stvareh. Mene zanima igrišče. Folklora okrog njega me ne zanima, verjemite mi," je dejal Jakirović. 

Članki iz rubrike