Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
8 29.06.2020 11:10:09

Ante Vukušić ODGOVORIL Zlatku Zahoviću in njegovi tezi o AVTOCESTI: Ko te nekdo PODCENJUJE ...

Strelec odločilnega gola na zadnjem večnem derbiju Ante Vukušić je odgovoril Zlatku Zahoviću.

Nekdanji športni direktor Maribora Zlatko Zahović je pred vrnitvijo nogometa po koncu pandemije koronavirusa v intervjuju za Siol dejal, da imajo vijoličasti avtocesto do naslova državnega prvaka. Da zaostanek Maribora za Olimpijo ne znaša (takrat) sedem točk, temveč štiri, kajti na sporedu je še en večni derbi v Ljubljani in Mariborčani v Ljubljani zmagujejo. 

Svojo tezo je Zlatko Zahović ponovil tudi neposredno pred večnim derbijem v pogovoru za TV Slovenija, toda na koncu so se v Stožicah veselili Ljubljančani. So izjave Zlatka Zahovića o avtocesti dodatno motivirale nogometaše Olimpije? Na to vprašanje je odgovoril junak zmajev Ante Vukušić, ki je zabil edini gol na tekmi za prepotrebno zmago v boju za naslov prvaka. 

"Ne bi se želel preveč vmešavati v to. Gre za veliko rivalstvo, med seboj se zbadamo. Navajen sem na to. Ko sem bil član Hajduka, ko sem bil mlajši, sem se 'palil' na to, tudi sam sem takrat dajal vsakršne izjave. (smeh) Mislim, da je merilo igrišče. Olimpija že dolgo v Stožicah ni zmagala na prvenstvenem večnem derbiju. Mogoče te takšna stvar tudi motivira, ko te nekdo podcenjuje. Jaz sem se v svojem življenju že navadil na podcenjevanje. Če ne bi bil navajen na to, me zagotovo danes ne bi bilo z vami, temveč bi že zdavnaj prekinil kariero. Vse je odvisno od psihološke priprave.  V ekipi imamo odlično vzdušje. Igral sem povsod, toda tukaj se počutim, kot da sem del družine," je dejal Vukušić. 

Članki iz rubrike