Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
1 29.06.2020 09:55:45

LJUBLJANA JE NAŠA, razlika je 4 TOČKE! Zahovićeve besede, o katerih GOVORIJO VSI! Kdo bi si mislil ...

Jurij Kodrun
Ljubiteljem nogometa odzvanjajo besede dolgoletnega športnega direktorja Maribora.

Zagotovo se spomnite intervjuja, ki ga je pred vnovičnim zagonom slovenskega prvenstva Zlatko Zahović dal Sportalu in v katerem je dejal, da ima Maribor avtocesto do naslova slovenskega prvaka. In to kljub sedmim točkam zaostanka za Olimpijo, pri čemer pa je Zahović trdil, da je razlika v resnici štiri. "Seveda sem že pripisal tri mariborske točke z derbija, Ljubljena je seveda naša," je ob tem za Sportal dejal Zahović in že tedaj napovedal zmago v Ljubljani, kjer Olimpija na derbijih ni slavila dolgih pet let. 

Da bo Maribor zagotovo slavil, je legendarni Zaho ponovil tudi za TV Slovenija tik pred derbijem. "Tako bo, kot je v Ljubljani po navadi. Maribor bo dominiral od prve do zadnje minute in na koncu slavil," je napovedal. Ena in druga napoved je udarila precej mimo. Resda je zdaj razlika na vrhu lestvice čisto zares štiri točke, toda ne na način, na katerega si je vse skupaj zamislil Zahović. Maribor je namreč na svoji avtocesti bil že na 1, a se je zataknilo ravno v Ljubljani. 

"Ljubljana je naša," kot je dejal Zahović, tokrat nikakor ni veljalo. Z golom Anteja Vukušića je seveda zmagala Olimpija in se utrdila na vrhu lestvice kljub številnim težavam, ki jih je imela v zadnjem obdobju.    

Članki iz rubrike