Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
18.06.2020 16:30:16
Deli članek:

STAVIL NA BRAVO, DOMŽALE in TABOR ter zadel... SREČNEŽ iz Prlekije je na športnih stavah ... (foto)

Ali je to sreča? Ali poskušiš nekaj na 'blef'? Morda pa je nekdaj obetavni nogometaš, zdaj pa rekreativec preprosto vedel, kaj se bo zgodilo.

Kristjan iz Razkrižja v Prlekiji je včeraj v Ljutomeru vplačal zanimiv listek slovenske Športne loterije. Stavil je na včerajšnje tekme najboljše slovenske lige in vsem gostom pripisal zmage - torej, da bo Bravo zmagal v Stožicah, da bodo Domžale slavile v Velenju in da bo Taboru uspelo osvojiti vse tri točke v Kidričevem. In uspelo mu je. V resnici so vse tri gostujoče ekipe slavile in tako ima Kristjan v lasti zmagovalni stavni listič. Koliko je vplačal, ni znano, ima pa kar lepo skupno kvoto. Če je recimo vplačal en sam evro, bo dobil izplačano 59,4 evra. Če pa je vplačal deset evrov, pa bo že imel za pol počitnic, saj bi dobil 594 evrov. 

Kristjan, ki igra mali nogomet na travi za domači klub ŠD Razkrižje in je eden boljših igralcev, je zagotovo dobil vsaj toliko, da je prijateljem lahko plačal 'špricer' v domačem lokalu. Tudi če zaslužek ni bil visok, pa je bilo zadovoljstvo ob dobljeni stavi zagotovo toliko večje. 

Seveda je bil Kristjan toliko previden, da je ob objavi stavnega listka na družbenem omrežju izbrisal številko dobitnega listka, da se mu ne bo zgodilo to, kar se je lani neki Hrvatici, ki je objavila listek, potem pa ji je nekdo pobral denar, ko je številko dobitnega listka unovčil prek spleta.

fb