Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.06.2020 06:55:59
Deli članek:

Z MARIBOROM v LIGI PRVAKOV, zdaj bo reševal tekmeca iz lige PLTS! To je NOVI TRENER, prihaja ...

BOBO

Slovenski prvoligaš je očitno izbral novega trenerja.

Nič ne bo z vrnitvijo Slaviše Stojanovića v Domžale! Čeprav naj bi se nekdanji selektor Slovenije in Latvije, ki je bil v svoji bogati karieri tudi prvak Srbije s kultno Crveno zvezdo, po poročanju nekaterih medijev sestal s predsednikom domžalskega kluba Stanetom Oražmom, dogovora očitno ni bilo. Po naših informacijah in pisanju časnika Ekipa SN bo danes za novega trenerja Domžal imenovan nihče drug kot Dejan Djuranović!

Nikola Miljković

Gre za starega znanca Domžal. V tem klubu je končal igralsko kariero, v kateri je med drugim z Mariborom okusil tudi slast elitne lige prvakov, ob Kamniški Bistrici je že deloval tudi kot pomočnik. Pred časom je prevzel Dob, ki ga je vodil le na eni tekmi, v preteklosti je bil tudi trener Radomelj. V petek si je v Kranju v živo ogledal tekmo med Triglavom in Domžalami. Z razlogom?

Domžale naj bi se za Djuranovića odločile predvsem zato, ker pozna okolje, klub, ekipo in naj bi bil kot takšen idealen kandidat za krmilo kluba, ki se v tej sezoni resno spogleduje z izpadom v 2. SNL.

VEČ O PESTREM DOGAJANJU V NK DOMŽALE SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!