franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
3 05.06.2020 08:44:35

Cimerotič razkril: Skoraj bi PODPISAL ZA VELIKANA! Ločile so me MINUTE, nato pa se je zgodilo – TOLE!

Arsen Perić
Sebastjan Cimerotič je bil nekoč pred vrati enega največjih klubov na svetu.

Danes je star 45 let in nogometna kariera je zanj le še spomin. V marsikaterem pogledu lep spomin, a tudi spomin, ki zbudi številna razočaranja. Kaj bi recimo bilo, če ne bi bil tolikokrat poškodovan? Sebastjan Cimerotič, eden boljših ofenzivnih nogometašev, ki jih je vzgojila Slovenija, je razkril, da je prav zaradi zdravstvenih razlogov pred leti ostal brez naravnost sanjskega prestopa. Zanj se je namreč po njegovih besedah ogrel eden največjih klubov na svetu  Juventus! To je bilo v času, ko je iz Olimpije prestopil v Lecce. Na jugu Italije se je sprva dobro znašel in po nekaj dobrih, atraktivnih predstavah so oči nanj vrgli v Torinu. Toda potem je spet udarila nesreča.

"Začetek je bil izvrsten. Pokazal sem vse, kar znam. Zelo hitro sem navezal stik z navijači in tudi z vsemi v klubu in vzeli so me za svojega. Potem pa so se začele te nesrečne poškodbe in se samo množile. Dvakrat so mi operirali ahilovo tetivo," je za Vikend magazin povedal Ljubljančan, ki danes sodeluje z Milanom Mandarićem pri Olimpiji, in nadaljeval: "Pred operacijo sem res dobro igral in bil tik pred podpisom pogodbe za veliki Juventus. Dobesedno so me do podpisa ločevale le še minute. Igrali smo tekmo proti Milanu v Lecceju, ampak po njej sem moral takoj na operacijo, potem pa je šlo le še navzdol."

Cimerotič je pri Lecceju ostal dve leti, v tem času je odigral 28 tekem, na katerih se je med strelce vpisal štirikrat. V serie A je zatresel mreže Chieva in Torina, v italijanskem pokalu je zadel na tekmi proti Messini, v serie B je v polno meril proti Venezii.

cimerotic lecce
vszi

Članki iz rubrike